Milos Sarcev Video
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Milos Sarcev Video
- This topic has 16 replies, 11 voices, and was last updated 19 years, 10 months tagasi by
Eastsider.
-
AutorPostitused
-
detsember 5, 2005 at 9:27 p.l. #5880
Czar
Memberhttps://fitclips.com/pc-14-2-milos-sarcev-3-disc-dvd.aspx
Mis arvate antust tootest, on äkki kellegil olemas ?
Tasub tellida ?
Ette tänades !!
detsember 5, 2005 at 9:30 p.l. #63631theONE1
Memberei kujuta ettegi:)
detsember 5, 2005 at 10:33 p.l. #63635Silence
Memberma arvan,et kindlasti tasub ära,netis olevates klippides annab suht tarka nõu
detsember 5, 2005 at 10:45 p.l. #63636freshman
Memberma arvan,et kindlasti tasub ära,netis olevates klippides annab suht tarka nõuNii et kui mõni mees netis olevas klipis metakat paneb, siis on see nagu tark nõu?!
Kui aga antud tootest rääkida, siis usun, et pole mõtet tellida asju, millest enne kuulnudki pole.
detsember 5, 2005 at 11:36 p.l. #63637Freedom
Memberkui klotsi on siis miks mitte…tasub ära vaadata…kui teemat jagad siis saad alati omad järeldused teha…mina igastahes olen sellel teel sitax targemax saanud…ära nyyd kindlasti sealt sadat prosso v6ta…omad järeldused nagu ma mainisid…
detsember 6, 2005 at 9:54 e.l. #63652Silence
Memberma arvan,et kindlasti tasub ära,netis olevates klippides annab suht tarka nõuNii et kui mõni mees netis olevas klipis metakat paneb, siis on see nagu tark nõu?!
Kui aga antud tootest rääkida, siis usun, et pole mõtet tellida asju, millest enne kuulnudki pole.
oli kuskil steroididest juttu ??? treeningust käib jutt
ja kõik millest sina veel kuulnud pole ei tähenda et see veel sitt on
detsember 6, 2005 at 1:36 p.l. #63661Makaveli
MemberMilos on tubli treener – parim saavutus vast hetkel Gustavo aitamine 3. kohale. Kui võimalik siis soovitaksin sul see ära tellida!
detsember 6, 2005 at 3:08 p.l. #63675freshman
oli kuskil steroididest juttu ??? treeningust käib jutt
ja kõik millest sina veel kuulnud pole ei tähenda et see veel sitt on

Kus sa selle välja loed, et ma seda toodet jamaks nimetan ? Sarcevi video on vaatamist väärt aga Sinu postitusest jääb mulje, et Sa võtad netis olevaid klippe puhta kullana.
Usun, et kui viitsiks otsida, leiaks ka eesti veebilehtedelt häid tooteid…
detsember 6, 2005 at 8:06 p.l. #63731Czar
MemberUsun, et kui viitsiks otsida, leiaks ka eesti veebilehtedelt häid tooteid…Mõnesi linke viitsid anda ?
detsember 6, 2005 at 9:18 p.l. #63737freshman
MemberUsun, et kui viitsiks otsida, leiaks ka eesti veebilehtedelt häid tooteid…
Mõnesi linke viitsid anda ?
Kindlasti

Powerman.ee
Fitler.ee
Need minu lemmikud
märts 23, 2006 at 10:19 e.l. #77011Fredy
MemberOn siis keegi videot näinud? On asi vaatamis väärt?
märts 23, 2006 at 10:38 e.l. #77015inside14
MemberOn siis keegi videot näinud? On asi vaatamis väärt?Mine vaata http://www.bodybuilding.com seal on Milose rinna-,jala-,selja- ja õla treening videod mis on ka neil 3-el DVD-l.
märts 23, 2006 at 11:42 e.l. #77028Andreaz
Memberraha eest tellida?? kas siis netist tõesti niisama tõmmata ei saa? ma küll mingite filmide ega muusika eest ei maksaks. need ju puha emules ja mujal vabalt tõmmatavad
märts 23, 2006 at 12:36 p.l. #77040Czar
Membertellisin kuid nad ei saada ameerikast välja hetkel
raha ootan siiani tagasi
muidu pidi suht hea olema, päris pikk jutt olema toitumisest ja kõik keha osad võtab läbi
märts 23, 2006 at 1:49 p.l. #77060Fredy
MemberTeab keegi mõnda torrenti või muud varjanti?
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.