Skip to main content

Milos Sarcev Video

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Milos Sarcev Video

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • Autor
    Postitused
    Czar
    Member

https://fitclips.com/pc-14-2-milos-sarcev-3-disc-dvd.aspx

Mis arvate antust tootest, on äkki kellegil olemas ?

Tasub tellida ?

Ette tänades !!

theONE1
    Member

ei kujuta ettegi:)

Silence
    Member

ma arvan,et kindlasti tasub ära,netis olevates klippides annab suht tarka nõu

freshman
    Member

Nii et kui mõni mees netis olevas klipis metakat paneb, siis on see nagu tark nõu?!

Kui aga antud tootest rääkida, siis usun, et pole mõtet tellida asju, millest enne kuulnudki pole.

Freedom
    Member

kui klotsi on siis miks mitte…tasub ära vaadata…kui teemat jagad siis saad alati omad järeldused teha…mina igastahes olen sellel teel sitax targemax saanud…ära nyyd kindlasti sealt sadat prosso v6ta…omad järeldused nagu ma mainisid…

Silence
    Member

Nii et kui mõni mees netis olevas klipis metakat paneb, siis on see nagu tark nõu?!

Kui aga antud tootest rääkida, siis usun, et pole mõtet tellida asju, millest enne kuulnudki pole.

oli kuskil steroididest juttu ??? treeningust käib jutt

ja kõik millest sina veel kuulnud pole ei tähenda et see veel sitt on :ph34r:

Makaveli
    Member

Milos on tubli treener – parim saavutus vast hetkel Gustavo aitamine 3. kohale. Kui võimalik siis soovitaksin sul see ära tellida!

freshman
    Member

oli kuskil steroididest juttu ??? treeningust käib jutt

ja kõik millest sina veel kuulnud pole ei tähenda et see veel sitt on :ph34r:

Kus sa selle välja loed, et ma seda toodet jamaks nimetan ? Sarcevi video on vaatamist väärt aga Sinu postitusest jääb mulje, et Sa võtad netis olevaid klippe puhta kullana.

Usun, et kui viitsiks otsida, leiaks ka eesti veebilehtedelt häid tooteid…

Czar
    Member

Mõnesi linke viitsid anda ?

freshman
    Member

Mõnesi linke viitsid anda ?

Kindlasti :o

Powerman.ee

Fitler.ee

Need minu lemmikud :ph34r:

Fredy
    Member

On siis keegi videot näinud? On asi vaatamis väärt?

inside14
    Member

On siis keegi videot näinud? On asi vaatamis väärt?

Mine vaata http://www.bodybuilding.com seal on Milose rinna-,jala-,selja- ja õla treening videod mis on ka neil 3-el DVD-l.

Andreaz
    Member

raha eest tellida?? kas siis netist tõesti niisama tõmmata ei saa? ma küll mingite filmide ega muusika eest ei maksaks. need ju puha emules ja mujal vabalt tõmmatavad

Czar
    Member

tellisin kuid nad ei saada ameerikast välja hetkel

raha ootan siiani tagasi

muidu pidi suht hea olema, päris pikk jutt olema toitumisest ja kõik keha osad võtab läbi

Fredy
    Member

Teab keegi mõnda torrenti või muud varjanti?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.