Olen hädas palliviskega, mis lihaseid selleks üldse vaja on?Lõuga tõmban(tänu foorumi kasutajate abile)13 korda, kätaekõverdusi teen 45-50.Aga pall lendab ainult 30-35 meetrit, et mis lihaseid peaks treenima.
palliviskel (sh. odavise) tuleb tegelikult jõud kogu kehast. Tehnika valdamisel oleks suur abi. Kindlasti oleks tugevad jalad ja tugev alaselg boonuseks. Kuna üldiselt visatakse palli ikka sirge käega, siis kolmpealihas siinkohal üldiselt ei tööta. Töötavad õla-, rinna- ja seljalihased. Üks hea harjutus palliviske parandamiseks on näiteks topispalli viskamine üle pea kahe käega vastu seina. Proovi üldse teha selliseid viset imiteerivaid harjutusi. Vist see harjutus Pullover aitaks kah :S
väiksema järelemõtlemise peale olen sunnitud tõdema, et olen segaduses, kas need õlalihased nüüd nii väga töös ongi… Ja kas kolmpealihased siiski nüüd nii tähtsusetud on.. Eniei, pea meeles, et Värnik surub rinnalt suht palju … ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Siis kui ise veel palli viskasin koolis, lendas ikka üle 60m vabalt, tuleb lihstalt käsi sirgelt ja KIIRELT visata.Tean venda kellel polnud jõudu **** aga mind omas ära, lihtsalt väga palju oleneb tehnikast, kuidas viskad ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>