Skip to main content

EI JÕUA

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    -noormees-
    Member

Milles võib probleem olla, kui ma ei jõua biitseps tõstet teha aga biitseps ise nagu vatti ei saa ja ei takista

Käsivars nõrk?Kuidas selline disproptsioon võimalik on?

Kui aus olla siis ma olen väga pika pausi teinud ja kas oleks parem enne teha pikki seeriaid et lihas toonusesse saada ja alles siis teha raskeid massi ja jõu seeriaid?

phonkypapa
    Member

Mitu korda sa biitsepsit nädalas treenid (kava oleks hea)? Võib olla ei taastu ära.

-noormees-
    Member

Ei ei…ma ütlesin oli pikk paus ja esimest korda käisin täna saalis üle pika aja

Rihostern
    Member

kui ei jõua siis on arvatavasti nõrk !

proovi kergemaid raskusi !

joey
    Member

on ka vahel nii olnud, et teed julmalt biitsa aga nagu biits eriti vatti ei saa, ei ole nagu tunda eriti. vist on kurjajuur küünarvarrelihas, see väsib ennem ära ja biits jääb surmani tegemata (vist on õige teooria). mind igaljuhul aitas see, kui tegin langevaid seeriaid biitsale (iga seeria langetan raskust) ja kui kasutasin selga tehes rihmasid. plaanis on kasutada ka seda varianti, et teen biitsa enne selga.

rait83
    Member

ega jah, peale selja tegemist on biiteps endalgi üsna tühi, kasutan ka siis üsna väikseid raskusi. Ja kui sa pole kaua aega jõukas enam käinud siis soovitan sullegi alguses jälle väiksemaid raskusi kasutada, küll jõud tuleb tagasi

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.