Toit tundub soolasena
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Toit tundub soolasena
- This topic has 8 replies, 5 voices, and was last updated 20 years, 2 months tagasi by
susim.
-
AutorPostitused
-
november 26, 2005 at 10:26 e.l. #5807
Kirjanik
MemberTere
Selline mure, et üle pika aja olen hakanud jõusaali külastama. Kahe aastane paus on sees olnud(haige olin päris pikalt). Ja peale trenni on toit häirivalt soolane. Muul ajal pole toitudel viga midagi, aga peale trenni on vastik süüa, sest kõik tundub väga-väga soolane. Mis võiks seda põhjustada? Oskab keegi nõu anda?
(Pole kunagi soola armastaja olnud ja pea kunagi pole lisanud toitudele soola)
Ette tänades
november 26, 2005 at 10:46 e.l. #63024susim
Memberkui sa kirjutaxid mida sa sood,vast olex mei lihtsam sind aidata
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 26, 2005 at 10:54 e.l. #63025Kirjanik
MemberLiha, kartul, riis..tavalised asjad ma arvan. Riis ma arvan et pole tundund soolane. Liha maitseb ja liha ma ka söön ning see maitsebki hirmus soolasena just peale trenni. Näiteks hommikul lõigata seda sama liha võileiva peale, pole mingit probleemi.
november 26, 2005 at 11:19 e.l. #63030Rihostern
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Esimest korda kuulen sellisest probleemist !Ma ei tea kas on aga isiklik arvamus et higi on suus kuidagi ja tundub soolasena vms …
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 26, 2005 at 11:38 e.l. #63032susim
Memberoot oot sa siis loikad liha?kas see tahendab et liha on sul valmis toode?kui sa peale trenni keedaxid endale kana voi praed hakkliha ja soola ei pane.vast nii saaxid oma probleemist lahti!kuna valmis tootele pannaxe ikka soola juured
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 26, 2005 at 12:07 p.l. #63036Kirjanik
MemberEi..toit on ikka kodune. Ja see sama toit, mis peale trenni (~0,5-1h) soolane tundub, hiljem õhtul või hommikul on normaalne. Et see ongi kummaline. Eks ma proovin trennipäevadel mingeid märkmeid teha, et paremat ülevaadet saada. Hetkel vist liiga vähe infot.
november 26, 2005 at 1:22 p.l. #63039metanist
Memberkrt sa võiksid kohe mõne arsti käest küsida selline huvitav juhtum ma pole ka sellest midagi kuulnud
november 26, 2005 at 4:02 p.l. #63049ROtter
MemberTereSelline mure, et üle pika aja olen hakanud jõusaali külastama. Kahe aastane paus on sees olnud(haige olin päris pikalt). Ja peale trenni on toit häirivalt soolane. Muul ajal pole toitudel viga midagi, aga peale trenni on vastik süüa, sest kõik tundub väga-väga soolane. Mis võiks seda põhjustada? Oskab keegi nõu anda?
(Pole kunagi soola armastaja olnud ja pea kunagi pole lisanud toitudele soola)
Ette tänades
Higistamisega kaotab inimene 2-3 g NaCl. Kuna sinu organismis on NaCl vähem kui tavaliselt, siis maitsmismeel on tundlikum NaCl vähestelegi muutustele.
november 26, 2005 at 4:02 p.l. #63050susim
Membervaga kummaline jah,kui sa ei pane lihale soola ja tundub soolasena peale trenni syyes
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> siis peaxid jah kontsulteeruma arstiga
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.