Jõusaali varustus
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Jõusaali varustus
- This topic has 5 replies, 3 voices, and was last updated 20 years, 2 months tagasi by
Vägivaldur.
-
AutorPostitused
-
november 14, 2005 at 7:19 p.l. #5724
Vägivaldur
MemberOtsisin küll, aga ei suutnud leida. Kas keegi viitsib mulle öelda erinevaid kohti, kus müüakse jõusaali varustust Eestis. Hea kui on koduleht, aga kui on tõesti väärt koht, siis pole tähtis.
Või kui keegi oskab öelda mõne välismaise koha, kust on meeldiv tellimiskogemus, siis oleksin samuti tänulik.
Täpsemalt huvitab siis selline vidin, mis on nagu jalgratas(mitte stepper), aga käsi peab ka mingite hoobadega edasi-tagasi liigutama sõites.
Tänud juba ette vastajatele.
november 14, 2005 at 7:31 p.l. #62339-Raix-
Membernovember 14, 2005 at 8:13 p.l. #62342katsi
MemberSeda masinat kutsutakse ellipsiks ja selle odavam variant (koduseks kasutamiseks) peaks isegi Halensis müügil olema. Vaevalt sa endale mingit 20 tonnist osta tahad. Häki natuke netis ringi, küll leiad. Otsing
november 14, 2005 at 8:23 p.l. #62343Vägivaldur
MemberHalensis on ainult stepperiga crosstrainer, aga ma tahaks kindlasti velocrosstrainerit. Benspordi oma tundub natuke kirves. Ma esiti ostaks mingi säästu-versiooni ja sõidaks selle ribadeks. Hiljem aega korralikumat soetada küll.
november 14, 2005 at 9:01 p.l. #62346katsi
MemberNo kuule, mis mõtet endale sellist hübriidi muretseda ja vaevalt seda kuskilt odavamalt leiad, see mingi uuem variant, ma pole seda kuskil varem näinud. Osta siis pigem ratas endale, mis nendest kätest ikke niisama pendeldada. Tavaline cross ikka tunduvalt tõhusam … ma arvan niii
… eks rahakott otsustab, kumba tahad
november 14, 2005 at 9:10 p.l. #62348Vägivaldur
MemberTahaks just velocrosstrainerit, kuna mu põlved ei kannata stepperit. Ja kindlasti crosstrainerit, mitte tavalist ratast.
Kui odavamat ei leia, eks siis kogun natuke raha.
amazon.com’ist leidsin päris odavaid, aga USAst ei hakka keegi mulle personaalselt neid siia tooma…
Näiteks: velocrosstrainer
AutorPostitusedViewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)- You must be logged in to reply to this topic.