Algajal oleks vaja nõuandeid :)
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Algajal oleks vaja nõuandeid :)
- This topic has 6 replies, 6 voices, and was last updated 20 years, 2 months tagasi by
Ago.
-
AutorPostitused
-
november 13, 2005 at 8:22 p.l. #5716
Ago
MemberTere siis,
jõudu pole, kaal on väike… jama, mõtlesin, et nüüd aitab pullist, ei jõua iegi ak-4ja lukku kinni lükata
võtsin siis 2 hantlit… peaksid olema vist 5 kilo…. päevas olen teinud ca 20 kätekõverdust, 30 kõhulihast ja 100 liigutust hantlitega…nyyd küsimus:
kuidas ja kaua teha, kui rasked hantlid olema peaksid… põhimõtteliselt on teretulnud kõik nõuanded
Tänades
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 14, 2005 at 7:42 e.l. #62289Aksel
MemberMine jõusaali – see universaalne soovitus taolises olukorras. Kui tahad sisulist muutust oma füüsilistes võimetes, siis pead ka sisuliselt midagi muutma. Üksi oma toas tegeldes saad ainult kosmeetilisi muudatusi saavutada.
november 14, 2005 at 8:54 e.l. #62291builder
Memberkui ma ei eksi sis ak4 luku tösisem pingutus vast ehk ,mis ikka arendatav randmepainutustega pealt ja althaardega ja poisikesed pigistavad pallikesi peos
november 14, 2005 at 9:41 e.l. #62296phonkypapa
MemberÄkki oled AK-4 puhastuse unarusse jätnud ning relv on lihtsalt seest nii sitane, et lukul pole enam vajalikku ruumi sees liikumiseks.
november 14, 2005 at 9:49 e.l. #62298vend vähk
ModeratorTere Ago!
Sina ja tubakas?
Sina ja jõusaal?
Sina ja õige toitumine?
Nendest 5 kg raskustest hantlitest ei ole kasu! Jõusaalides teevad osad tüdrukudki 6-7 kg-stega trenni! Kui võimalik, siis alusta ikka treeninguid korralikus jõusaalis ja pööra rohkem tähelepanu oma toitumisele. Kui siin portaalis hoolega ringi vaatad, siis olen kindel, et avastad siit palju kasulikku enda jaoks!
EDU!
NB! Kaitseväe vanemallohvitserina võin ma sulle öelda, et relva käsitlemisel ei ole reeglina jõudu vaja kui relv on terve ja hästi hooldatud.
november 14, 2005 at 11:13 e.l. #62302katsi
MemberMina soovitaks ka minna kohe julgelt jõusaali ja otsida sealt TREENER ülesse. Küll tema juba teab, mida ja kuidas täpselt tegema peab. Tänapäeval peaks kõikides vähegi normaalsetes kohtades treener “mingi aeg” kohal olema ja küll ta ka muude asjade (toitumine jne) kohapealt soovitada oskab.
Natuke paha on vaadata uusi nägusid trennis, kes vägisi punnitades püüavad raskusi tirida ja sikutada, saamata üldse aru, mis asja nad teevad. Mõnikord saan mõne kuti peale lausa pahaseks, kes siis suure hurraaga oma tüdruku või sõbra on trenni kaasa vedanud ja siis kuhjab talle kõige metsikumad raskused. Ime et sellel viimasel mingit edaspidist trennisoovi ei teki.
Vähemalt leidub mõni vanem treenija, kes uuele natuke nõuandeid jagab:)
PS! Mina kaitseväe nooremallohvitserina võin väita, et eks seda jõudu läheb vahest natuke ikka vaja … näiteks relva laadides
november 14, 2005 at 7:24 p.l. #62336Ago
Memberrelva laadimine on savi… selle jublaka, mis kuuli kinni hoiab, allavajutamisel on jõudu vaja… ülejäänu on käkitegu
a eks ma vaatan mida teha annab, kuidas ajaga lood on
AutorPostitusedViewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)- You must be logged in to reply to this topic.