Mis vahe on sees või väljas jooksmisel?
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Mis vahe on sees või väljas jooksmisel?
- This topic has 11 replies, 9 voices, and was last updated 20 years, 1 month tagasi by
wicked.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 4, 2006 at 2:13 p.l. #5713
Anonüümne
GuestLihtne küsimus…..
Kui ma jooksen sise ruumides,kus on soojakraade 30 kraadi ringis on sel on siis mingi lisaefekt võrreldes sellega, kui ma jooksen välis oludes . Sellepärast, kui ma jooksen välistes oludes siis ma ei higista nii nagu ma seda siseoludes teen ja seega ma imestan, kui need põletavad samas koguses kaloreid.
jaanuar 4, 2006 at 2:24 p.l. #65710Kurupt
Memberkaloreid kulutad sa ikkagi loomulikult samapalju. siseruumides mattidel jooksmine on p6lvede hea s6ber v6rreldes n2iteks kylma ilmaga asfaldil jooksmisega. kylm m6jub liigestele kehvasti. pehme pinnas on p6lvedele hea ning k6va pinnas pole
jaanuar 4, 2006 at 2:42 p.l. #65712Mr.Y
MemberKaloritest.
Väljas joostes peaksid rohkem kaloreid kulutama kui saalis, sest keha soojas hoidmine nõuab energiat – keha kasutab kaloreid, et pidada masinavärki töös ja kehatemperatuuri üleval.
Minu info tuleneb sellest artiklist, loe ise täpsemalt:
jaanuar 4, 2006 at 3:04 p.l. #65711Mürakas
Membersees lindil jooksmine lõhub põlvi…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 4, 2006 at 5:09 p.l. #65719Kurupt
Membersee energiakulu mis l2heb kehatemperatuuri ylevalhoidmisele on v2ga v2ike sest lyhikese aja jooksu tulemus on juba see, et organism tegutseb sellesuunas, et hoida kehatemperatuur v6imalikult madalana. v6ibolla on t6esti mehi/naisi kes talvel v2ljas joostes ei higista. teile oleks yksainus soovitus minupoolt – rohkem tempot
jaanuar 4, 2006 at 5:54 p.l. #65721norman22
Memberkas keegi oskaks öelda sellist asja,et kumb rohkem kulutab kaloreid ja energiat kas lindil jooksmine või tavaline jooksmine.
jaanuar 4, 2006 at 6:03 p.l. #65722Mürakas
Memberusun et väljas jooksmine kulutab rohkem
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> paned paksemalt riide,mis ajab rohkem higistama…samuti on võimalus jalad ja/või keha kilesse mässida et rohkem vett keha eritaks..lisaks on + veel see et värske õhk ja muutuv maastik…jaanuar 5, 2006 at 6:22 e.l. #65753ROtter
MemberVäljas joostes on teatud terviseriskid: nt.võid endalegi märkamatult külmetuda, kui oled higine ja puhub tuul; võid libastuda ja jala välja väänata.
jaanuar 5, 2006 at 9:42 e.l. #65762Eastsider
MemberVäljas on sellesmõttes parem, et värske õhk ja ei ole nii igav, eriti kui looduses jooksed.
Mina ei suuda üldse mingit ühte kindlalt ja väikest ringi joosta, kuidagi mõttetu tundub.
Kuid jah, väljas jooksmisel on ka omad riskid, eriti just praegusel libedal ajal.
jaanuar 5, 2006 at 10:36 e.l. #65768hawker
Membersees lindil jooksmine lõhub põlvi…
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>See sõltub tegelt väga palju lindist. Klubides on mõned trenazöörid ok, mõned isegi tunduvalt paremad kui asfalt, aga kaubamajas proovisin ühte odavat varianti… no sellel oleks küll nagu selge raua peal jooksnud.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 5, 2006 at 12:52 p.l. #65782paleekoer
Memberjookse ntx. nõmmel, pirital vms.
Kui sa pole tallinnast siis isegi ju kergem neid looduslähedasi, värske õhulisi metsaradu leida.
jaanuar 5, 2006 at 1:19 p.l. #65786wicked
Memberpaned paksemalt riide,mis ajab rohkem higistama…samuti on võimalus jalad ja/või keha kilesse mässida et rohkem vett keha eritaks.see küll hea idee pole, ära nii kindlasti tee!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.