lõuatõmbamine Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » lõuatõmbamine This topic has 3 replies, 3 voices, and was last updated 20 years, 2 months tagasi by redemption. Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total) Autor Postitused november 12, 2005 at 6:49 p.l. #5701 AnonüümneGuest Mis teha kui ei jõu lõutõmbeid piisavalt kordusi teha ? Milline harjutus selle asendamiseks sobib ? november 12, 2005 at 7:20 p.l. #62174 kentMember Mina ei tee lõuatõmbamisi mitte teatudaarv vaid niipalju kui jaksan ja niimoodi 3x läbi. november 12, 2005 at 7:32 p.l. #62175 theislandMember Ma jaksan teha nö niisama 4 lõuatõmmet. Aga trenni ajal õlad ja käed teistest harjutustest nii läbi, et siis ei jõua mitte ühtegi… Plokil kaela taha tõmbed pidid muidu olema umbes sama. *Aga keegi teab veel neid harjutusi mida teha, nt kui plokksüsteemi pole, mida siis teha selle asemel? november 12, 2005 at 7:37 p.l. #62176 redemptionMember miks asendust otsida… kui ei jõua siis harjuta ja hakkad jõudma… harjutamine teeb meistriks:) Ma ka alguses ei jõudnud… võtsin lõuatõmbed ka treeningkavva ja nüüd teen vabalt… Plokil alla tõmbed stimuleerivad ka sama lihast Autor Postitused Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total) You must be logged in to reply to this topic. Logi sisse Kasutajanimi: Parool: Keep me signed in Logi sisse