tere, olen igalt poolt kuulnud, et seljale laiuse lisamiseks on parimad harjutused plokil allatõmbed laia haardega ja lõuatõmbed laia haardega.aga need ei mõju mulle üldse.kuitahes aeglaselt ja keskendunult ma neid harjutusi ei sooritaks,ma ei tunneta üldse lihast(kontraktsiooni).see kujuneb lihtsalt lati üles-alla liigutamiseks.tegelikult mul polegi seal eriti midagi, mida tunnetada,olen paras kilu tegelt..tahaks selga normaalselt massi lisada,eriti laiust…jah, igatahes, sellega olengi kõige rohkem kimpus..
Massi lisamine võtab ikka mõnusalt aega ” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Niiet treeni aga rahus edasi ja kyll see lihas kunagi tuleb..Muidugi pööra tähelepanu ka söömisele !
Olen nõus, et aega võtab mitte ainult seljalihase kasvamine, siis märgatav kasvamine.
Omaette küsimus on see, et kui ei tunneta midagi. Muudkui “liigutad latti üles-alla”… Vahest tasuks paluda, et keegi kõrvalt jälgiks su selja asendit ploki tõmbamisel. Selg peab olema nõgus, mitte kumer. Kui ei tunneta seljas midagi, siis ilmselt ei tee Sa tööd selja, vaid peamiselt kätega??? Seljalihaseni jõuab nii vähe, et seepärast ei tunnegi.
võibolla tõesti teed valesti harjutust. mul arenes küll selg esimes paari nädalaga jõhkralt ” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> sa peaks ka teisi harjutusi proovima… uuri veidi internetis või osta raamat nimega “jõu, tervise ja ilu anatoomia” seal ilusasti harjutused näidatud:)