vend vähk ja lailihas
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » vend vähk ja lailihas
- This topic has 14 replies, 11 voices, and was last updated 20 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
november 8, 2005 at 4:01 p.l. #5664
Anonüümne
Guestvend vähk peab ise end ideaalseks? ei tea kus teema kadus/kustus?
juhtisin tähelepanu vaid nõrgale kohale!
et siis:
http://gallery.amazon.ee/albums/EKV_2003/aaf.jpg
vend vähk on päris sitt siin ju venelase kõrval lailihast üldse pole ja puus on lai, kõvasti lailihase massi juurde vaja!
aga nägu on küll hirmus mida tal paingutada meeldib nii et igemed tulevad välja
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 8, 2005 at 4:07 p.l. #61862Rihostern
MemberSee oli aasta 2003 ma arvan et nüüd on asi ikka tunduvalt parem
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 8, 2005 at 4:53 p.l. #61869kummar
MemberKriitikule.
Vaata meheke asi siin natuke jah selline, et ei paista lailihas välja aga asi ei pruugi alati olla lihase puudumises, kuna tegu kulturismi ja poseerimisega siis äkki lihtsalt sattus kehv poseerimine millest pilt tuli, teisel vennal jälle õnnestus. Eks väkh teab oma puudusi ise, kuid pildi järgi alati ei saa hinnata. Aga noh natuke kritiseerima peab eks see ergutab ennastki kriitilisemalt jälgima. Nb. Selg võib natuke väiksem ju olla, kuid see eest käsi ja kõht ideaalsed, mis siin ikka !
november 8, 2005 at 5:26 p.l. #61874redemption
Memberega siis kohe vend vähk selle pärast kehvem pole, et tal väiksem lailihas. Kõht ja käsivarred tal ju jõhkramad. Kõigil ei arene ka ju lihas nii kiiresti kui äkki selles asi on
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 8, 2005 at 5:37 p.l. #61876Fysio
MemberSee kutt jäi sellel võistlusel ka vahele minu mäletamist mööda nandroloniga, ehk tegemist ei olnud mitte puhta ida poolt tulnud poisiga. Pärast seda pole temast midagi kuulda.
november 8, 2005 at 5:38 p.l. #61877Raul1
Memberlailihas teeb kulturistist kulturisti. Kui see on siis oled kulturist, kui seda pole siis…….
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 8, 2005 at 6:59 p.l. #61892redemption
Memberlailihas teeb kulturistist kulturisti. Kui see on siis oled kulturist, kui seda pole siis…….
no sellise kogemuste pagasiga kulturistil on lailihas raudselt olemas. Võis ju juhtuda et pilt ei õnnestunud nii nagu vaja. poseerimine on keerukas kunst ja midagi võis nihu minna
Ega selle pärast tasuks kohe venda vähki maha teha
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 8, 2005 at 7:23 p.l. #61893vend vähk
ModeratorTere kriitik.
Mine jookse peaga vastu puud ja las varesed nokivad sinu pähkli sisu ära. Kui sa tähele ei ole pannud, siis viimase aastaga olen oma lailihase järgi aidanud ning kui valu ei tee, siis tule ja uuri seda pühapäeval oma silmaga Salmes järele!
november 8, 2005 at 7:27 p.l. #61894Vahue
MemberKuidas te julgete vend Vähki teotada.Peale selle,et ta on füüsiliselt jõrm mees,on ta ka iseloomult ja intelligentsilt tasemel.Vaadake kas või tema postitusi-sealt peegeldub ju viisaka,targa ja sõnaosava inimese musternäide.On hea,kui inimese mõistus ja füüsis on tasakaalus.Mitte nagu kõvad jõumehed,kes jõu poolest on tugevad,kuid mõistus jätab soovida…
Usun,et Vend Vähil ei tulnud tol hetkel poseerimine lihtsalt välja!Vaadake kui suur kontrastsus kahe mehe seljalihase vahel on.Tippkulturismis sellist vahet naljalt ei eksisteeri.
Ja ega muidu poleks ta Euroopast toonud fitnessis 3nda koha.Mehes on sisu ja suur potensiaal.
Edu ja jaksu Vend Vähile tema teekonnas esikoha poole!
november 8, 2005 at 7:41 p.l. #61896taks
Memberkriitik kas me sind ka laval kunagi näeme et sinu üle vinguda????
november 8, 2005 at 8:27 p.l. #61899Rihostern
MemberTere kriitik.Mine jookse peaga vastu puud ja las varesed nokivad sinu pähkli sisu ära. Kui sa tähele ei ole pannud, siis viimase aastaga olen oma lailihase järgi aidanud ning kui valu ei tee, siis tule ja uuri seda pühapäeval oma silmaga Salmes järele!
Õige jutt !!! päris hea tekst mida mujalgi kasutada
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 8, 2005 at 9:06 p.l. #61902Annika Pärtel
Membervend vähk peab ise end ideaalseks? ei tea kus teema kadus/kustus?juhtisin tähelepanu vaid nõrgale kohale!
et siis:
http://gallery.amazon.ee/albums/EKV_2003/aaf.jpg
vend vähk on päris sitt siin ju venelase kõrval lailihast üldse pole ja puus on lai, kõvasti lailihase massi juurde vaja!
aga nägu on küll hirmus mida tal paingutada meeldib nii et igemed tulevad välja
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Noh, kui tüüp isegi ei vaevu end süsteemis registreerima, aga kritiseerima on küll kõva mees………..- mis siin siis enam arutada. Ootame sinu võidukaid etteasteid lavalaudadel, kriitik!
november 8, 2005 at 9:15 p.l. #61904Freshmeat
MemberEi saa mina aru, miks kriitikud kohe maha tehakse??? Väga tänuväärt amet minu meelest. Juhul kui ise ei ole veel oma puudusi märganud, siis kriitikud suunavad sind õigele teele. Rääkides konkreetsest juhtumist, siis oli tõesti veidi vale vanade piltidega siin eputada, kuna Vend Vähk on juba puuduse kõrvaldanud. Kuid siiski jõudu edaspidiseks!
november 9, 2005 at 6:35 e.l. #61909hawker
MemberSel teisel mehel on jälle sääred kidurad, mul endalgi on paremad.
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 9, 2005 at 6:37 e.l. #61910vend vähk
ModeratorLisan: Antud pilt on ka minu arvates väga jabur, aga nendeks võistlusteks ei olnud ma ka absoluutselt ette valmistunud. Samuti puudusid ka sellel ajal elementaarsed teadmised poseerimisest. Alles eelmisel aastal käisin poseerimist harjutamas erinevate spetsialistide juures ja pean tunnistama, et õige poseerimine annab visuaalselt oluliselt parema pildi. Rebasepoisi abiga olen eilsest lisanud oma galeriisse uue pildi 06.11.2005. Võrreldes selle 2003 aasta peenikese mehe pildiga on vorm oluliselt parem ning seda saate oma silmaga vaadata ka pühapäevastel võistlustel Salmes. Edu kõigile võistlejatele ja kohtumiseni pühapäeval, 13.11.2005!
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.