Pildid endast ning võistlusvorm
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Vend Vähilt » Pildid endast ning võistlusvorm
- This topic has 23 replies, 13 voices, and was last updated 20 years, 3 months tagasi by
joey.
-
AutorPostitused
-
november 7, 2005 at 1:56 p.l. #5648
RDK
MemberTere.
Lugesin eelnevalt et paljud on saatnud endast pilte ning tahtnud minna võistlustele…no mul tuli ka selline isu.Mõtlesin et ehk oleksite huvitatud kui saadan mõned pildid endast ning annaksite mulle nõu, mida rohkem treenida ning üleüldise hetkelise seisu.Et kas on mõtet minna võistlustele või mitte.Noh olen
15 ja 177 cm pikk ning kaalun 65kg(midagi sinna kanti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>)Igatahes saadaksin pildid ja oleksin nõus kuulama teie arvamust.
Tänan!
november 7, 2005 at 1:58 p.l. #61753Eastsider
MemberPange need siia üles, kui see väga suureks probleemiks ei ole, teistel ka hea vaadata.
november 7, 2005 at 2:02 p.l. #61754RDK
MemberSeda ma mõtlesingi, aga hetkel pole veel pilte tehtud.Et ma proovin võimalikult need pildid siia üles riputada, et saaksite oma hinnangu anda !
november 7, 2005 at 2:52 p.l. #61757conan
MemberSeda ma mõtlesingi, aga hetkel pole veel pilte tehtud.Et ma proovin võimalikult need pildid siia üles riputada, et saaksite oma hinnangu anda !Endal samad mõõdud mis sul, huvitav oleks võrrelda
november 7, 2005 at 3:33 p.l. #61758Rihostern
MemberSama siin aint pikkus on 176cm ja kaal 63
november 7, 2005 at 6:44 p.l. #61792RDK
MemberHmm..tõesti oleks huivtav võrrelda…no igatahes…ma tegin selle jutu siin selleks et hakata eputama (H) Ja kui viitsite võiksite ka enda pildid üles lasta…saaks arutada mis lihasgruppidele peaks rohkem tähelepanu pöörama jne
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>november 7, 2005 at 7:21 p.l. #61800Fenomen
MemberOkei, kui juba piltide panemiseks läks, siis puht huvi pärast panen oma pildid ka üles. Pildid on tehtud suve lõpus kui ~2 kuud oli trenni vahele jäänud ja täiesti pumpamata, eks natukene läks vorm selle ajaga käest ära, aga mingi ülevaade sellegipoolest. Nüüd jälle üle kahe kuu trenni tehtud ja seis juba parem, millalgi teen ilmselt uued pildid ka.
Aga tol hetkel siis umbes 179cm ja ~67kg…
Praegu 180cm ja 70kg
Aga teie arvamused oodatud siis. Mis on hea, mida võiks arendada jne.
november 7, 2005 at 7:27 p.l. #61802Rihostern
MemberOkei, kui juba piltide panemiseks läks, siis puht huvi pärast panen oma pildid ka üles. Pildid on tehtud suve lõpus kui ~2 kuud oli trenni vahele jäänud ja täiesti pumpamata, eks natukene läks vorm selle ajaga käest ära, aga mingi ülevaade sellegipoolest. Nüüd jälle üle kahe kuu trenni tehtud ja seis juba parem, millalgi teen ilmselt uued pildid ka.Aga tol hetkel siis umbes 179cm ja ~67kg…
Praegu 180cm ja 70kg
Kõht ja rind on juba vormis aga kindlasti tuleks teha juurde käsi !!
november 7, 2005 at 7:33 p.l. #61804Fenomen
MemberOkei, kui juba piltide panemiseks läks, siis puht huvi pärast panen oma pildid ka üles. Pildid on tehtud suve lõpus kui ~2 kuud oli trenni vahele jäänud ja täiesti pumpamata, eks natukene läks vorm selle ajaga käest ära, aga mingi ülevaade sellegipoolest. Nüüd jälle üle kahe kuu trenni tehtud ja seis juba parem, millalgi teen ilmselt uued pildid ka.Aga tol hetkel siis umbes 179cm ja ~67kg…
Praegu 180cm ja 70kg
Kõht ja rind on juba vormis aga kindlasti tuleks teha juurde käsi !!
Täiesti nõus sinuga käte koha pealt. Ja olen just nüüd treeningutel suuremat rõhku triitsepsile ja biitsepsile pannud, mingid tulemused juba näha, aga jah kaugel veel sellest, mida tahaks.
november 8, 2005 at 6:36 e.l. #61825noobie
MemberJep, käbarad on suht nõrgad..
november 8, 2005 at 11:53 e.l. #61834vend vähk
ModeratorTere noored!
Tore, et olete siin omavahel tuttavateks saanud ja nüüd on teil parem ettekujutus teiste siinviibijate mõõtudest. Hea oleks, kui saate kõik oma pildid kohustuslike poosidega siia fitness.ee galeriisse üles ja siis hakata lihasgruppide erinevuseid võrdlema jne. Kindlasti soovitan kõigil pühapäeval Tallinnasse, Salme kultuurimajja Eesti meistrivõistluseid vaatama tulla!
EDU!
november 8, 2005 at 12:28 p.l. #61836kossar2
Membertre vendv
kuda läheb
november 8, 2005 at 12:57 p.l. #61838vend vähk
ModeratorTere kossar2!
Minu üleskutse rates oli suunatud ennekõike nendele, kes soovivad teada saada konkreetseid asju trennitegemisest ja toitumisest.
Muidu läheb hästi.
november 8, 2005 at 1:56 p.l. #61848zwen
MemberKuhu ma pildid ülespanemiseks pean saatma?
november 8, 2005 at 4:00 p.l. #61860Rihostern
Memberuppi http://www.unicorn.pri.ee-se või http://www.sky.pri.ee-se ja anna adre
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.