Skip to main content

Kas valgusheik enne või peale trenni?

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » Kas valgusheik enne või peale trenni?

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    Denzel
    Member

Tere

Olen lugenud erinevaid artikleid ja ka kasutajate postitusi kuid on mõned asjad millele ei ole vastust leidnud, mõtlesin et äkki leian abi siit

kuna on õigem juua oma valgusheik kas enne või peale trenni.. mõned kiidavad üht, mõned teist.

Kui muu päevane toitumine on korras siis kas piisab ühest sheigist päevas. Vanust on 17 ja pool, eesmärk ei ole kulturistiks hakata vaid lihtsalt oma üldfüüsilist ja lihtasmassi kasvatada.

Ning kas selline treeningplaan on mõtekas:

Esmasp: Rind

Teisip:Biitsepts

Kolmap:Õlad, selg

Neljap:Triitsepts

Reede:Rind

Laup:puhkus

Pühap:puhkus

Jalad olen kavast välja jätnud seetõttu, et käin jõusaali kõrvalt veel jalgpallitrennis ja seal saab jalgadele päris korraliku vati. Lisaks teen erinevatel päevadel harjutuste vahele kõhtu, eraldi kõhupäeva pole seega treeningplaani pannud.

Ette tänades

prikull
    Member

Kui võimalus joo Sheik enne trenni ja peale trenni.Aga peale trenni joo kindlasti ja sinna lisa veel sysivesikuid.

R.Tamm
    Member

Kui rahakott võimaldab, joo enne trenni (vadak+glükoos/fruktoos), joo trenni ajal (vadak+glük./frukt.) ja peale trenni (vadak+ glük./frukt.+maltodekstriin. Millistes kogustes ja vahekordades, on individuaalne, kuid tegelikult on AMAZON.EEs sellest artikkel, kui ma ei eksi.

Ott Kiivikas
    Member

Treeningkava on ebaloogiline triitseps on töös ca 4 korda nädalas, jalad on väljas kuna jooksed, kui sa tahad arengut, siis hakka ka vähemalt korra nädalas jalgu treenima, jalgpalli taga ajdes sa massi ikka korjama ei hakka, nii et tee enesele päris hästi selgeks kas tahad saada jalgpalluriks või omada ka mõningast lihasmassi. Jalgpallurite jõutreening näeb küll teistmoodi välja. Shake on mõttekas kindlasti peale igat trenni teha kui ei ole aega süüa või nn. massi juurdekasv ei ole piisav võid ka tunnike enne trenni teise shake teha.

Denzel
    Member

Tänan, võtan neid nõuandeid arvesse

kobras
    Member

oleneb mis jalad sul on. Kui nad on massiivsed, nagu mõndadel jalgpalluritel, siis pole mõtet teha. Ise olen eluaeg tennist mänginud, käin jõusaalis ka suht tihti, aga olen ka vahel jalad ära jätnud. Tennises või siis jalgpallis ma arvan, saavad nad piisavalt vatti.

Denzel
    Member

eks ta vist tegelt õige ole neilegi vahepeal natuke teha… saavad siis sellearvelt ju teised lihased ka rohkem puhata ja võibolla lõpptulemuski parem

Autor
    Postitused
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.