Skip to main content

Kas vigastus?

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Kas vigastus?

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    Renxx
    Member

Mul on siis selline probleem,et just biitsepsit tehes lööb valu kätte.. ja selles kohas ei saaks olla ka mingi luu paigast… see on randmest umbes 10 cm üles pool..

põhiliselt lööb valu siis sisse kui teha kangiga biitsepsit..

muidu nagu ei löö

oskab keegi öelda milles probleem?

ei viitsiks eriti selle arsti juurde minemisega jamada..

builder
    Member

Renxx kuule muidu hiljuti see valu sis jah? nädal voi rohkem sis vast kül kirurgi juurde suunab perearst?aa ja trennis said vigastada? ja kuidas,nii umbmäärane postitus sul

vormel
    Member

Mul on siis selline probleem,et just biitsepsit tehes lööb valu kätte.. ja selles kohas ei saaks olla ka mingi luu paigast… see on randmest umbes 10 cm üles pool..

põhiliselt lööb valu siis sisse kui teha kangiga biitsepsit..

muidu nagu ei löö

oskab keegi öelda milles probleem?

ei viitsiks eriti selle arsti juurde minemisega jamada..

See võib olla sellest, et käte vahe on kas liiga suur või liiga väike.See on kõige tavalisem viga kangiga biitsepsi treenimisel.Proovi teistsuguse vahega ja eks siis paistab, kas läheb paremaks või ei.Edu!

ROtter
    Member

Kasuta w-kujulist kangi või hantleid.

Renxx
    Member

mul juba suht pikalt see valu..

muidu kui teen biitsebsit selle trenasööri peal.. kus on kangiga istumist kujutatud

siis seal valu ei ole.. kui teen tavalise kangiga siis just on valu.. hantlitega ka eriti valu ei ole…

pumper
    Member

Probleem võib olla luuümbrisega. Selle põletiku vältimiseks asenda valusad harjutused mittevalusatega.

Arst soovitaks rahu anda käele ja valu korral külma peale panna.

builder
    Member

kurrat ,kas asi raskuses kah ei voi olla,nuh kangil? muidu teed puhtalt kangiga harjutusi,ei varasta?

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.