õlg
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » õlg
- This topic has 7 replies, 6 voices, and was last updated 20 years, 3 months tagasi by
killu88.
-
AutorPostitused
-
oktoober 18, 2005 at 2:48 p.l. #5571
rezept
MemberTere,
Mul on õlaga selline mure, et kui ma lamades või kaldpinnal surun, siis vasak õlg nagu tahax järgi anda. Selline tunne, et üks õlg on nõrgem kui teine. Äkki peax arsti juurde minema või oskab keegi paremat nõu anda.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 18, 2005 at 4:03 p.l. #60843PulseR
MemberKui ta on nõrgem..Siis organiseeri oma trenn nii et saaksid õlgadele võrdse arengu..
oktoober 18, 2005 at 4:26 p.l. #60846taks
Membertee trenni edasi, kuid rahulikult niiet nõrgemat liialt ära ei kurna, küll ta pikapeale järgi areneb
oktoober 18, 2005 at 5:18 p.l. #60860ROtter
MemberTere,Mul on õlaga selline mure, et kui ma lamades või kaldpinnal surun, siis vasak õlg nagu tahax järgi anda. Selline tunne, et üks õlg on nõrgem kui teine. Äkki peax arsti juurde minema või oskab keegi paremat nõu anda.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ära selle probleemiga küll arsti poole pöördu, sest lihased ei peagi võrdselt arenema,kuigi võiksid.
oktoober 19, 2005 at 11:14 e.l. #60891killu88
MemberTere,Mul on õlaga selline mure, et kui ma lamades või kaldpinnal surun, siis vasak õlg nagu tahax järgi anda. Selline tunne, et üks õlg on nõrgem kui teine. Äkki peax arsti juurde minema või oskab keegi paremat nõu anda.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tere
Soovitan sinul võtta siis erinevad hantlid paremasse natuke raskem ja vasakusse kergem küll taastub vaikselt ja jõuab järgi teisele käele.Vaata et üle ei pinguta siis.
oktoober 19, 2005 at 12:21 p.l. #60895iluspoiss
Membervali raskus lähtuvalt oma nõrgema õla tugevusest. st. kui üks õlg vajub ära, siis tuleb raskust langetada, kuni ei vaju enam. Niimoodi jõuab nõrgem pool tugevamale järgi …või siis tugevam ei lähe nõrgemalt eest ära. Võta kuidas tahad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 20, 2005 at 8:23 p.l. #61008ras
Soovitan sinul võtta siis erinevad hantlid paremasse natuke raskem ja vasakusse kergem küll taastub vaikselt ja jõuab järgi teisele käele.Vaata et üle ei pinguta siis.
seda ära nüüd küll tee, et ühte kätte raskem raskus kui teise.. see arendab ju minu arust just ühte poolt üle. Treenituse tase ühes osas muutub ju kardinaalselt?!
oktoober 21, 2005 at 5:52 e.l. #61020killu88
seda ära nüüd küll tee, et ühte kätte raskem raskus kui teise.. see arendab ju minu arust just ühte poolt üle. Treenituse tase ühes osas muutub ju kardinaalselt?!
Seda et kui sa võtad paremasse kätte sama raskuse ja vasakusse natuke väiksema siis sellest pole nii suurt kahju sest kui vasak käsi järgi jõuab siis võtad sama raskuse mis paremas ja teed siis juba mõlema käega sama raskusega.Ja siis hakkad mõlema käega raskusi tõstma võrdselt.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.