Skip to main content

Kreatiin

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kreatiin

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Autor
    Postitused
    zwen
    Member

Kas kellelgi on kogemusi kreatiini pikemaajalisest kasutamisest ilma pausideta?

Mitte kuuridena kasutamisest. Kas on mingeid negatiivseid tulemusi?

p6pa
    Member

Mingeid negatiivseid mõjusid pole vaid just positiivsed mõjud.Ise olen kreatiini võtnud 2 kuud ilma pausiteta ja jõudu on juurde tulnud küll kõvasti.Muidu võtsin kah kuuridena :üks kuu võtsin ja teine kuu ei võtnud nimodi vaheldumis .Alguses mõjus ja pärast ei saanud arugi ,et midagi mõjuks ,sama hea kui poleks kreatiini võtnudgi.Sellepärast võtangi nüüd kogu aeg.aga kunagi peaks mingi väikse pausi küll tegema.

zwen
    Member

p6pa

Aga kas Sa võtad koguaeg ühepalju või teed iga kuu jälle laadimise?

netz
    Member

Minu skeem on 4nädalat järjest, 2 nädalat pausi ja uuesti. Töötab küll.

zwen
    Member

Kas kõik kasutavad siis tõesti kreatiini vaid kuuridena? Vaid 100st üks mitte. Huvitav.

kame
    Moderator

uurimuste kohaselt pidi ka pikaldasel tarbimisel säilima keha enda kreatiini omastavus ja seetõttu võib ka pidevalt tarbida!

see kuuride varjant on ammune ja seetõttu ka väga tuntud!

zwen
    Member

Tänx!

vend vähk
    Moderator

Tere!

Mina kasutasin kreatiini alguses regulaarselt ettekirjutatud kogustes, aga hiljem loobusin sellest plaanist ja hakkasin ebaregulaarselt kasutama ning avastasin, et vähemalt minu jaoks toimib asi paremini. Ega siin ei olegi mõtet sellel teemal vaielda! Igaüks võiks ise järgi proovida ja oma kokkuvõte teha saadud tulemustest!

EDU!

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.