6pack
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » 6pack
- This topic has 11 replies, 7 voices, and was last updated 20 years, 4 months tagasi by
zwen.
-
AutorPostitused
-
oktoober 9, 2005 at 5:01 p.l. #5394
Anonüümne
GuestOlen lugenud, et kõhu kaotamiseks on vaja teha trenni + õige söömine. Aga kas see suur kõht tuleb tänu kaloririkaste toitude söömisele või rasvaste toitude?
Ma käin jõusaalis 3x nädalas, teen algajate kava.
Jooksmas käin igapäev, hommikul 30-35 minutit. Kui lumi tuleb siis vast lõpetan…
Toidus olen suurendanud tervislikemaid toite, söön palju õuna-pirni, tomatit, porgandit.
Hommikusöögid on tavaliselt puder, lõunaks kartul/riis/makaronid ja õhtuks muna/kohupiim. Veel ka kodujuust, rasvata jogurtid. Oodeteks ja ka lõuna ja õhtusöögi kõrvale võtan puu ja juurvilju. Üritan võimalikult erinevat toitu süüa koguaeg. Pudrud iga hommik erinevad jne
Olen ka kaloriarvutiga vahepeal arvutanud.
Päevas kalorid 1100-1300 nüüd sellise minujaoks korraliku toitumisega. Olen öelnud magusale ei, nt 4 ruutu shoksi (u 15g) läks eelmine nädal, kuigi varem ikka kõvasti rohkem, ja ka muid komme ja küpsiseid. Nüüd limpse, chipse ei osta, pole söönud. poes vaatan ka koostiste %. olen ka ema küpsetistele ära öelnud mida muidu kõvasti vitsutasin
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Valgud kokku: 50g
Süsivesikuid: 210-220g
Rasva: 12-15g
Sellised keskmised. Kas sellise järjepidevusega saab kõhu maha treenida ja 6packi paistma? Või oleks vaja kodus nt trenasööril aeroobset teha, sammur või mis ta nimi on. Kas kodus oleks vaja veel lisa treenida kõhule, või see 3x max seeriad 3 korda nädalas on ok? Kõik nõuanded täiustamiseks on teretulnud.
oktoober 9, 2005 at 5:52 p.l. #60442krants
MemberKeskmine päevane energiassovitus on sõlutvalt vanusest….
15-18 mehel 2750 kcal (mitte alla 2000 kcal ka siis kui tahad alla võtta , sest see on energia mis kulub põhiainevahetuseks)
19-30 mehel 2800 kcal
Sellise kaloraa?iga mida sina saad ei hakka lihas kasvama, vaid organism läheb säästu re?iimile.(võtad alla lihase arvelt -organismil pole piisvalt energiat)
oktoober 9, 2005 at 6:17 p.l. #60444theisland
Memberma tean et see on kuidagi väike aga nii see tuleb kui ma kokku liidan oma toidud päeva jooksul. ma söön 5 korda päevas, nii et koguaeg parajalt kõht täis, mitte korraga liiga palju ega liiga vähe.
pole mingi dieet ju, lihtsalt need puu ja juurviljad ei anna kaloreid. Enne pistsin tahvli soksi sisse ja juba tuli 500 kalorit. Mingeid nõrkuseid vms imelike tundeid mul ka pole et kõik peaks olema normis tegelikult
oktoober 10, 2005 at 7:49 e.l. #60378Rambo vend
Memberpuu ja juurviljad annavad päris palju kaloreid.
oktoober 10, 2005 at 12:36 p.l. #60463hawker
MemberPeaksid vähem süsivesikuid (kartulit, riisi, makarone) sööma, ent kõvasti rohkem valke (kala, linnuliha, lahja veiseliha, piimatooted) ning pisut rohkem rasva ka. Head rasva (oliiviõli, halvemal juhul rapsiõli, mandlid), mitte margariin, searasv vms.
Juurvilju võib küll süüa niipalju kui kulub, puuvilja ka mõõdukalt (apelsinid ja õunad on eriti head). Neil on lihtsalt palju süsivesikuid sees, vaata et valke ka ikka sööd.
Ent kõige tähtsam küsimus: mis soost oled, kui pikk ja kui palju kaalud? Kui oled keskmine 100 kilo ligi ülekaalus mees, siis peaksid sööma KÕVASTI rohkem. Nagu mainitud, läheb organism muidu sedasi säästurezhiimile, ainevahetuse (kaloripõletuse) kiirus väheneb ning kaotad (kaloreid põletavat) lihasmassi mida hiljem on rasvapõletamisest hoopis raskem tagasi saada.
oktoober 10, 2005 at 3:00 p.l. #60468theisland
MemberOlen 15 ja u 65kg.
Söön ikka liha kui kodus on (kana, kalkun). Kalaga on see jama et mulle ei maitse see, söön ainult suitsutatult (hõbeheik, skumbria, tursk jt).
Aga kas siis 1 kord päevas – lõunasöögina – on kartul/riis/pasta palju? Et siis peaks mõne päeva lihtsalt ainult liha sööma? Singid ja värgid on kallid, kartul on odav ja täidab kõhtu, et pean ikka seda sööma, ema rahakott nii paks ka pole.
Aga tänud soovituse eest.
oktoober 10, 2005 at 4:07 p.l. #60472ROtter
MemberSöö aga julgelt kartulit,riisi,pastat.Sul on noor kasvav organism ja vajad energiat.Süsivesikud on esmane ja põhiline energiaallikas.
oktoober 10, 2005 at 5:06 p.l. #60474theisland
MemberMu tänane menüü oli näiteks selline:
Hommikusöök (u 7:10): Õun, 100g Müsli, 130g Joogijogurt 220g
Lõunaoode (12 paiku) rohelised viinamarjad, 150g , jogurt rasvata, 200g
Lõunasöök (15:10) Keed kartul, 180g Tomat, 100g Keed kanaliha, 60g Kodujuust 4%, 35g. See oli pool tundi enne jõusaali. Siis vahetult peale trenni õun, 100g.
Õhtusöök (18:30) 2 v leiba, 60g kodujuust 4%, 50g maitsestamata jogurt, 20g kalkunisink, 20g muna, 50g munavalge, 35g tomat, 90g. Need tegin kokku salatiks.
Kaloreid 1505,5 kcal
Valke 73,85 g
Süsivesikuid 238 g
Rasva 25,5 g
Täna kodus piima ei olnud, muidu ikka joon seda ka. Põhijook on vesi. Tänane hommikusöök oli kaloririkkam, muidu müslit eriti ei tarbi. Tavaliselt puder ja see on sama koguse juures 200 kcal vähem, et tuleks ikka päeva peale 1300. Kõht koguaeg parajalt täis ikka, kuidas see keskmine saab 2750 olla?
oktoober 10, 2005 at 5:44 p.l. #60475ROtter
MemberHommikusöögi ja lõunaoote vahel pead ka midagi sööma,muidu jääb väga pikk vahe,nt.banaani,salatit jne.Soovitatakse süüa iga 2,5-3 tunni tagant.
oktoober 11, 2005 at 5:00 p.l. #60522theisland
MemberJah aga pole võimalust koolis süüa. Kohvikus on müüa ainult saiakesi, nii magusaid kui ka rasvaseid, pole neid tahtnud osta. Ja mõnikord juhtub nii ka et koolis ei söögi, siis on see toidukordade vahe veninud 8 tunnini.
Aga kas kodus kõhulihast ise pole vaja juurde treenida, et 3x nädalas piisab?
oktoober 11, 2005 at 5:16 p.l. #60524Acid
MemberJah aga pole võimalust koolis süüa. Kohvikus on müüa ainult saiakesi, nii magusaid kui ka rasvaseid, pole neid tahtnud osta. Ja mõnikord juhtub nii ka et koolis ei söögi, siis on see toidukordade vahe veninud 8 tunnini.Aga kas kodus kõhulihast ise pole vaja juurde treenida, et 3x nädalas piisab?
Ma võtan tavaliselt kooli kodunt sööki kaasa, näiteks salatid jne
oktoober 11, 2005 at 5:20 p.l. #60526zwen
MemberKaasavõtmine on hea mõte. Kulturistidel on ka kindlad söögiajad ning nad võtavad samuti oma toidu kaasa kui kuhugi vaja minna.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.