Skip to main content

Kreatiin

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Kreatiin

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Sooviks teada saada kreatiini manustamise erinevaid mooduseid.Põhjus selles,et mulle ei sobi laadimis periood (20g päevas)esimesed viis päeva.Kas on mõni teistsugune moodus,kuidas kreatiini

võtta,et sellest ka maksimaalselt kasu oleks?

madis
    Member

Miks ta sulle ei sobi ? Võid ka laadimise vahele jätta, aga siis kulub mõjuni rohkem aega. Btw. kui sa kardad et keegi näeb, kuidas sa “mingit publrit” sööd, siis võid ju kodus valmis teha kaks portsu, mahla sisse.

JÜRI
    Member

Selline küsimus, et kas kellelgi on kreatiini laadimine alustuseks ka nö. põhja alt ära löönud ? Minu seedimine on igatahes üle mõistuse segi…

Anonüümne
    Guest

Mulle ei sobi laadimis periood sellepärast,et ta muudab mu enesetunde

halvaks.Päris põhja pole alt ära võtnud,kuid ooksele on küll ajanud.Selline tunne on mitte midagi ei jõua teha ning süda läigib.

madis
    Member

Siis on sul ehk parem üldse mitte kreatiini tarvitada ! ei maksa ennast piinata, kasu ei ole _nii_ suur. Kuid probleem võib olla kaudne. Äkki ei joo sa piisavalt vett ?

Ott Kiivikas oskab kindlasti täpsemini rääkida ?

Huviline
    Member

annab kreatiin ka silmaga nähtavaid tulemusi?

Anonüümne
    Guest

Kreatiiniga koos tuleb ka võtta glükoosi, aga kas võin võtta glükoosi asemel Trauben Zucker´it. Vahe pidi olema ainult selles, et glükoos imendub maost ilma seedimiseta, ehk siis koheselt, aga dekstroosi läheb aega natukene seedimiseks. Glükoos on hüdrolüüsitud dekstroos ja selle tulemusena imendub ta koheselt. Kas ennem kreatiini manustamist peaksin siis Trauben Zucker´it võtma, et saaksid üheaegselt toimima hakata

Anonüümne
    Guest

А Химия всё равно лучше…… Креатин надо вместе с ….Ретухой или …..

Kelly
    Member

Glükoos on sama asi mis dekstroos.D e k s t r i i n i d on erineva ahela pikkusega glükoosi molekulidest koosnevad polüsahhariidid (tärklise hüdrolüüsi produktid).

tarts
    Member

Äkki on ebakvaliteetne kreatiin? Mul ka kehva seedimine aga kreatiiniga pole kunagi erilisi probleeme olnud. Laadimise ajal võtan 4 korda päevas, segan teelusikatäie suure klaasi veega ja joon kohe ära. Pärast trenni segan isostari ja valgupulbriga. Kasutan Universali kreatiini.

Muidugi kui liiga palju võtta lööb kõhu lahti.

junz
    Member

Tere Tarts, kas kreatiini joomisel Isostariga on ka head tulemused?

tarts
    Member

Tere,tere

Ei midagi eriti vapustavat. Isostar on 90% süsivesikud, nii ,et halba vast ei tee.

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.