treening
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Vend Vähilt » treening
- This topic has 15 replies, 8 voices, and was last updated 20 years, 4 months tagasi by
zwen.
-
AutorPostitused
-
september 15, 2005 at 12:02 p.l. #5341
rõuk
MemberTahak väga teada kuidas saab rinnalihaseid treenida….
mul endal kodus hanklid on ja olen päris kaua juba nendega teinud aga eriti tulemusi ei ole…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 15, 2005 at 12:15 p.l. #59334muc
MemberÜlevalt rippmenüüst TÖÖRIISTAD—>HARJUTUSTEPANK.
september 15, 2005 at 12:38 p.l. #59336vend vähk
ModeratorKodus treenimisega on ikka nii, et võimalused on piiratud, puudub treener ja võistlusmoment. Kui vähegi võimalik, siis alusta treeninguid ikka mõnes jõusaalis. Kui tõesti ei ole võimalik jõusaali külastada või elad sellises kohas, kus korralikud spordisaalid puuduvad, siis rinna treenimisele annab ka palju juurde kätekõverdused erinevate nurkade all, samuti erinevate seeriatega- näiteks: 20 kordust, 30, 40, 30, 20, 10 kordust kuni pooleteiseminutiliste vahedega. Pärast sellist maratoni võib teha hantlitega “lendamist”.
september 15, 2005 at 12:47 p.l. #59338R.Tamm
MemberKui kätekõverdused liialt lihtsad tunduvad, otsi garaazist mõni katkine nn.õhukumm, aja liiva täis, seo otsad kinni ja pane see kaelale ning tee nii kätekõverdusi. Kang lase mõnel sõbralikul keevitajaonul meisterdada. Annab olulise lisa kodustesse treeningvahenditesse.
september 15, 2005 at 12:52 p.l. #59339rõuk
MemberKodus treenimisega on ikka nii, et võimalused on piiratud, puudub treener ja võistlusmoment. Kui vähegi võimalik, siis alusta treeninguid ikka mõnes jõusaalis. Kui tõesti ei ole võimalik jõusaali külastada või elad sellises kohas, kus korralikud spordisaalid puuduvad, siis rinna treenimisele annab ka palju juurde kätekõverdused erinevate nurkade all, samuti erinevate seeriatega- näiteks: 20 kordust, 30, 40, 30, 20, 10 kordust kuni pooleteiseminutiliste vahedega. Pärast sellist maratoni võib teha hantlitega “lendamist”.Ma siin viimased kaks nädalat olen käinud jõusaalis…
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>ja kodus on kh hanklid…
september 15, 2005 at 1:01 p.l. #59341R.Tamm
MemberKui käid jõusaalis, siis veereta kodus hantlid voodi alla ja unusta need mõneks ajaks. Tee trenni jõusaalis, kodus söö ja puhka.
september 15, 2005 at 1:19 p.l. #59340rõuk
MemberKui käid jõusaalis, siis veereta kodus hantlid voodi alla ja unusta need mõneks ajaks. Tee trenni jõusaalis, kodus söö ja puhka.no jh…aga ma ei oska seal eriti midagi teha…ei tea mis arendab keha teatud kohtadest mida tahax…
treenerit seal pole…sest,et kooli jõusaal…ainult valvur on…
september 15, 2005 at 2:05 p.l. #59345vagula
Memberno vaata sis tööriistad ja sealt alt harjutustepank ehk aitab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 30, 2005 at 12:03 p.l. #59973vend vähk
Moderatorrõuk!
Aga selles koolis ikka kehalise kasvatuse õpetaja on? Kui saladus ei ole, siis mis kooliga on tegemist?
september 30, 2005 at 12:33 p.l. #59974rõuk
Memberrõuk!Aga selles koolis ikka kehalise kasvatuse õpetaja on? Kui saladus ei ole, siis mis kooliga on tegemist?
Eemn…
tegemist on Türi Tehnika- ja Maamajanduskooliga:)
Ja kehalise kasvatuse õpetaja ikka on…(naisterahvas)
september 30, 2005 at 1:56 p.l. #59984Aksel
MemberLäheb veidi teemast kõrvale, kuid kui keegi peaks teadma Türi/Paide kandis kusagil mingit vähegi korralikku saali, siis võiks anda teada. Türil kahjuks sellist vist pole. See Särevere saal on ilmselt parim. Kuid see pole jõusaal, vaid seal on kogutud mingid vana (70-ndate alguse) kooli jõusaali jäägid. Kahjuks.
september 30, 2005 at 2:22 p.l. #59986zwen
MemberPaide tervisekeskus. seal on korralikud uues vahendid. Ise käin aga teises salis kus on “vana kraam”, kuid trenni saab ideaalselt teha. Lisaks on seal plokksüsteem, rööbaspuud, ja plokk rinalihastele”liblikas”, mida tervisekeskuses pole. Peale selle on hind üle nelja korra soodsam.
september 30, 2005 at 2:37 p.l. #59988Aksel
MemberKas seal Tervisekeskuses rinnalt surumiseks kang ka on? Türi ujulas seda kahjuks pole. On kah, aga see on nii kitsa vahega, et kahjuks ei toimi (õlga saab seal küll teha). Millegipärast on Eestis (väikestes kohtades) kaks äärmust – kas on uued seadmed ja puuduvad kangid, või on sellised saalid nagu seal Säreveres…
Liigun päris palju sealkandis, kuid see Paide ujula on alati kinni olnud (on avatud alles peale 15) ja nii olengi tihti üldse käimata jätnud, kui Pärnusse MaiSporti ei ole viitsinud sõita. Kuid kus Sa zwen ise käid – mis see vanade seadmetega koht on?
september 30, 2005 at 4:18 p.l. #59992zwen
MemberSurumispink on tervisekeskuses korralik. Ise käin mek-i kõrval asuvas hoones. Jõukas näeb küll kehv välja aga 100kr kuus pole selle eest mingi raha. Ja nagu ma enne ütlesin, saan seal ideaalselt treenida.
september 30, 2005 at 5:43 p.l. #59997bohemianrhapsody
MemberPaide Tervisekeskuses saab normaalselt jalga teha vähemalt (mida mekis minu arust ei saa).
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.