Millist rasvaõletajat soovitate?
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Millist rasvaõletajat soovitate?
- This topic has 15 replies, 12 voices, and was last updated 20 years, 4 months tagasi by
jorsik.
-
AutorPostitused
-
september 12, 2005 at 7:54 e.l. #5290
Vihmapiisk
MemberOlen 27a. neiu. Käin u, 4x nädalas trennis (BP, jooksmine ja erinevad aeroobikad) Kuid ei suuda oma söögi isu kuidagi taltsutada ja kehakaal ei lange. Mõtlen, et ehk on abi siin müüdavatest rasvapõletajatest, millel on ka söögiisu vähendav mõju.
Aga kuna neid on nii palju erinevaid siis uurin, millist soovitate?
Tänud ette:)
september 12, 2005 at 8:59 e.l. #59102prikull
MemberJoo fatburnerit see suht asjalik.Ja joo seda nii et pool pudelit enne trenni ja teine pool trenni ajal.
september 12, 2005 at 9:41 e.l. #59104mck
Memberjep, ise kasutan ka fatburnerit. m?jub. ainult vahepeal viskas maitse üle. siis pidin vahet pidama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 12, 2005 at 11:56 e.l. #59109Vihmapiisk
MemberJah, olen seda FatBurnerit joonud juba päris palju…söögiisu see küll ära ei võta..pigem kasvatab seda:(
september 12, 2005 at 3:16 p.l. #59127maryjane
MemberMul aitas näiteks kroom hundiisuga võidelda. Peale seda, kui hakkasin õhtuti kroomi võtma, ei pea enam öösel üles ärkama, et külmkappi rünnata.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 12, 2005 at 3:23 p.l. #59129Marek Kalmus
MemberKui sa oma toitumist paika ei saa, ei aita sind ükski rasvapõletaja. Usu mind. Seega kui tahad hea välja näha pead oma leksikonist kõrvaldama sellise väljendi nagu E I S U U D A.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 12, 2005 at 4:02 p.l. #59133Mers
MemberKui sa oma toitumist paika ei saa, ei aita sind ükski rasvapõletaja. Usu mind. Seega kui tahad hea välja näha pead oma leksikonist kõrvaldama sellise väljendi nagu E I S U U D A.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen rohkem kui nõus selle väljendiga!
september 13, 2005 at 9:12 e.l. #59194mck
Memberloogiline, et fatburner söögiisu ei vähenda. ei ole ju selleks m?eldudki nagu…
september 13, 2005 at 6:35 p.l. #59244NO.1
MemberMu meelest kõige parem rasvapõletaja jooksmine
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 17, 2005 at 7:00 p.l. #59417PulseR
MemberEga jah..
MIs mõtet seda keemiat sisse ajada, kui on võimalik ka asja loomulikult ajada?
Rahakott jääb ka hulga paksemaks.
september 18, 2005 at 6:30 e.l. #59419R.Tamm
MemberMina pooldan rasvapõletusel nii seda nn. keemiat kui ka aeroobset. Fatburner ja rattasõit on minu peal toiminud ja väga kiiresti olen kaalu langetanud- veidi üle 2 kuu ja ca. 20 kg (täpselt päevi ei lugenud), kui õigesti mäletan. Loomulikult ei söönud nii, kuidas oli isu, aga nõrkusetunnet ka ei olnud. Põhjus ilmselt Fatburneris olevas l-carnutiinis, mis soodustab keharasvade tootmist energiaks ja nii oli mul võimalik vähema söögiga elada ilma, et näljast kokku oleksin kukkunud. Olen rasva põletanud ka varem, kuid nii efektiivselt ei ole see õnnestunud kui nüüd.
Eelnev ei ole kohe kindlasti reklaam Fatburnerile, vaid pigem l-karnitiinile, oma eesmärkidega vastavusse viidud toitumisele ja treeningule.
september 18, 2005 at 6:53 e.l. #59420PulseR
MemberMina pooldan rasvapõletusel nii seda nn. keemiat kui ka aeroobset. Fatburner ja rattasõit on minu peal toiminud ja väga kiiresti olen kaalu langetanud- veidi üle 2 kuu ja ca. 20 kg (täpselt päevi ei lugenud), kui õigesti mäletan. Loomulikult ei söönud nii, kuidas oli isu, aga nõrkusetunnet ka ei olnud. Põhjus ilmselt Fatburneris olevas l-carnutiinis, mis soodustab keharasvade tootmist energiaks ja nii oli mul võimalik vähema söögiga elada ilma, et näljast kokku oleksin kukkunud. Olen rasva põletanud ka varem, kuid nii efektiivselt ei ole see õnnestunud kui nüüd.Eelnev ei ole kohe kindlasti reklaam Fatburnerile, vaid pigem l-karnitiinile, oma eesmärkidega vastavusse viidud toitumisele ja treeningule.
Tõsi ka et 2 kuuga 20kg?
september 18, 2005 at 7:02 e.l. #59421jasmiini
MemberMina pooldan rasvapõletusel nii seda nn. keemiat kui ka aeroobset. Fatburner ja rattasõit on minu peal toiminud ja väga kiiresti olen kaalu langetanud- veidi üle 2 kuu ja ca. 20 kg (täpselt päevi ei lugenud), kui õigesti mäletan. toitumisele ja treeningule.no uskumatu jutt!
september 18, 2005 at 7:03 e.l. #59422PulseR
MemberEi ole ta tegelikult nii uskumatu midagi…
Ma olen ise 2 nädalaga kaotand 4 kg…. väikse diiedi ja aeroobsega….See teeks kuuus 8 kg…
nii et 20kg 2 kuuga ei ole üldsegi mitte võimatu.
september 19, 2005 at 6:15 e.l. #59416M.M.
MemberIse olen ka mitu korda pidanud kallu langetama 20 kilo ja seda ka 2 kuuga aga ega see kõige tervislikum ja targem tegu pole nii kiiresti alla võtta
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.