Skip to main content

massi juurde

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » massi juurde

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    tann1
    Member

as

Bulletproof
    Member

Massi kasvatamise teemasi on siin miljon. Surfa foorumis, loe ka artikleid!

Nesatur
    Member

Räägi kõigepealt kaua oled jõusaalis käinud, kui järjepidevalt ja kaua trennid kestavad? Siis hakkame vaatama, kas tasub üldse muutusi otsida.

Teiseks kirjuta umbes täpselt on toidukorrad.(Ei tohiks väga raske olla).

Kogu lugu.

Vaatasin, et mul sinuga sama kehamassi indeks, ehk siis peaks olema suht sama kehatüüp ja ise ka kiire ainevahetusega, endal on ka muutused tulnud loodetust aeglasemini, ja needki suht kasinad, aga võib rahul olla.

Nii et vasta küsimustele ja siis räägib edasi.

tann1
    Member

Räägi kõigepealt kaua oled jõusaalis käinud, kui järjepidevalt ja kaua trennid kestavad? Siis hakkame vaatama, kas tasub üldse muutusi otsida.

Teiseks kirjuta umbes täpselt on toidukorrad.(Ei tohiks väga raske olla).

Kogu lugu.

Vaatasin, et mul sinuga sama kehamassi indeks, ehk siis peaks olema suht sama kehatüüp ja ise ka kiire ainevahetusega, endal on ka muutused tulnud loodetust aeglasemini, ja needki suht kasinad, aga võib rahul olla.

Nii et vasta küsimustele ja siis räägib edasi.

J6usaali olen teinud u 4 kuud ja toitun 3-4 korda päevas(sisaldab ka liha,muna ja kohupiima millest olen aru saanud et need olevat ka vajalikud )

Nesatur
    Member

J6usaali olen teinud u 4 kuud ja toitun 3-4 korda päevas(sisaldab ka liha,muna ja kohupiima millest olen aru saanud et need olevat ka vajalikud )

4 kuud sinu kehatüübi puhul pole paras, kui rääkida “kondi” peale lihase kasvatamisest. Umebes sama lugu nagu mul.

4-kuuga võib muuta ennast märgatavalt, kui olla natuke ülekaalus, aga mitte vastupidi.

Ja see toidukirjeldus on kaugel piisavast.

Kirjuta kasvõi hommikusöök korralikult välja.

Iga inimene sööb liha muna ja kohupiima üldistatult, see pole piisav.

Bulletproof
    Member

Vihjeid „Tõsiseks“ Massikogumiseks!!!

http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3149

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.