pole päevi
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » pole päevi
- This topic has 5 replies, 5 voices, and was last updated 20 years, 5 months tagasi by
Annika Pärtel.
-
AutorPostitused
-
august 13, 2005 at 8:17 e.l. #5136
Nita
MemberTervist neiud. pöördun nüüd Teie poole sellise teemaga, et ma nimelt olen viimasel ajal oma sporditegemist intensiivistanud – tegelikult juba viiamased kuus kuud olen umbes iga päev sporti teinud aga, aga juhtus midagi – mul nimelt jäid päevad ära ja pole tagasi tulnud. keha kannatab ilmselt koormuse all – kas siis toitumine on vale voi kuidas sellesse suhtuda? thnx
august 13, 2005 at 6:49 p.l. #57862plastik
Membernoo soovitaks mõõta rasvaprotsenti, äkki oled selle liiga madalaks ajanud. Võiksid mõneks ajaks koormuse väiksemaks ajada ja üks puhkepäev kindlasti nädalas. Aga kui probleem ei lahene, mine kindlasti naistearsti juurde, ilmselt määrab sulle siis pillid vms.
august 15, 2005 at 12:06 e.l. #57905netz
MemberMa ei ole küll neiu, sry!
Sina oled see taimetoitlane jah…
See kapsalehe lutsimine kurnab organismi.
Oleksid võinud öelda kah kui vana oled. Kõikidel polegi need päevad alati nii regulaarsed ja ühtlased… Aga günekoloogi juurde pöördumine on vajalik kui nii on juba pikemat aega..
Ise oled veel naissoost kah.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai mõista
august 15, 2005 at 3:07 p.l. #57938Nita
Memberjajah mu ying ja yang tasakaal pole vist paigas. minu eas peaks koik regulaarne olema.
kapsalehe lutsimine
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> hahaaugust 16, 2005 at 9:36 p.l. #58009St
Memberjajah mu ying ja yang tasakaal pole vist paigas. minu eas peaks koik regulaarne olema.kapsalehe lutsimine
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> hahaSa võid midagi muud ka lutsida, ega niikaua kui sa oma toitumist ei muuda toimub progseseeruv kinni poomine nagu oskoshi vints – tõmbab aeglaselt aga kindlalt. Varsti jõuad sa Nita selliste toitumis harjumustega sellisesse punkti kus on raske käia ja mõelda, lähed närviliseks jne. Kas asi on seda mõtet? Ise tead! Ah tegelt ei tea sa midagi muidu ei toimiks sa niimodi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 11, 2005 at 8:44 p.l. #59092Annika Pärtel
MemberSekundaarne amenorröa:
ka menstruatsiooni puudumine
Amenorrhoea (lad.k)
Amenorrhea (ingl.k)
Seletus
Seisund, mil menstruatsioon on alanud õiges vanuses, kuid hiljem katkeb 6 või enamaks kuuks.
Ülevaade
Menstruatsioonide ärajäämine võib olla seotud psüühilise või füüsilise stressi, kaalumuutuste ning hormonaalsete häirete või hormoonaktiivsete kasvajate aga ka põletike või muude tõsiste haigustega.
Normaalse seisundina esineb sekundaarne amenorröa raseduse, imetamise või menopausi puhul.
Soovitaks anda oma kehale puhkust, järgida, et toitud korralikult ja pöörduda naistearsti poole, kes määdab vastavad hormoontabletid, et “päevad” taastuksid.
Lisamärkusena, et kui võtta antibeebipille, siis “päevad” küll tulevad tagasi, seda aga siiski just vaid pillide tõttu, mitte seepärast, et organismis kõik korras oleks. Nii kui pillid ära jätta ja sama vana lauluga edasi trennida ja toituda, nii kordub amenorröa taas.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.