Tere. ma tahaksin küsida, et kui ma teen ainult kätekõverdusi ja jõusaalis ei käi ja teisi harjutusi ei tee, kas siis teised lihased jäävad kõvasti maha ja keha muutub imelikuks? või kas kätekõverduste harjutus teeb kõike ülakeha lihaseid?
Palju sõltub sellest, kui tihti sa kätekõverdusi teed, millise nurga all, kui laialt käsi hoiad, millise intensiivsusega treenid, loomulikult toitumine on tähtsal kohal… Siiski ei ole mul nendesse kodustreenijatesse usku ja soovitan sul sügisest kindlasti mõnes spordiklubis ennast treenima hakata treeneri juhendusel.
elu on karm ja seega olin sunnitud tegema treni käepäraste vahenditega 2002-2004. tegin igatmoodi.tavaliselt tegin nii. jalad toolil 3xmax,jalad maas3xmax ja jalad toolil käed koos 3x max. kaalusin siis kuskil 100kg.
lõppu lasin veel triitsepsit käed kõrval jalad ees lauapeal kott süles raskusex:)))
Üldfüüsilised harjutused nagu kätekõverdused, lõuatõmbed, kõhulihased on täiesti turvalised harjutused, mis tulevad alati kasuks. Keha moondumst ei pea kartma. Kui keha sirge hoida, siis treenib kätekõverdus ka kõhtu, selga ja jalgu.
arvan et algaja võib jummala külma rahuga hakata tegema 3x max kätekõverdusi ja kõhukaid samuti oma keharaskusega kükk jne … … sest …
algaja max on võibolla 20 kätekõverdust … mitte algaja max jällegi 120 … et siit tulebki see vahe … ega üle max teha pole võimalik ja olen arvamisel et oma keharaskusega harjutusi tehes on palju väksem võimalus ületreeningut ja vigastusi saada kui siis kui rauda kangutad … rauaga on ikka see mõtlemine et ma pean selel suurema raskuse suutma ära liigutada ja siis ongi vigastus õi üle treening … oma keharaskusega tehes ikka kui teed oma 100 kätekõverdust ja rohkem ei jõua siis ei tule sealt ka rohkem ” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …