küsimus
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » küsimus
- This topic has 15 replies, 8 voices, and was last updated 20 years, 6 months tagasi by
karlos.
-
AutorPostitused
-
august 8, 2005 at 10:53 e.l. #5098
karlos
Memberei kujuta ette kas panin õigesse alafoorumisse või mitte aga kirjutan ikka xD..
asi on nii et kunagi nagu oli seedimine värgid suht l2bi…yleliigne rask kogunes
kõhu juurde nagu peab…aga nyyd ma olen v2hem sööma hakanud,trenni jne..
aga tulemust ei ole…et nagu mida teha?kuidas toituda…et dieeti pidada siis ma
jääks kyll n2lga…tavaliselt söön päevas kindlalt yhe juustu saia ja õhtul 5 saia
viilu millegagi…on see normaalne?..mis harjutusi on kõhulihastele jne?
tahaks normaalseks saada jälle vm >.<
august 8, 2005 at 11:07 e.l. #57624Raivo Piiber
MemberMis tähendab seedimisvärgid suht läbi?ja sööd päev läbi juustusaia?sul ikka asjad päris korrast ära – korralik ja taskaalustatud toitumine ning aeroobne trenn on need, mis sul kõhupeki ära viivad, kuid mitte nädala ega kahega, vaid mitmete kuudega ja sedagi vaid tööga.Niisama ei tule siin midagi.Kui tahad saada rohkem infot toitumise ja trenni kohta, siis seda on siin foorumis pidevalt ja palju, iga nädal vähemalt sarnane teeme ja just kõhupeki kohta.Vaata natsa ringi.Ja kui tahad korralikku toitumis – ja treeningkava, siis Tööriistad
>Webtrainer, kuid loomuliklt see kõik maksab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
august 8, 2005 at 12:18 p.l. #57626veinikaarija
Membertavaliselt söön päevas kindlalt yhe juustu saia ja õhtul 5 saiaviilu millegagi
No taevas kas sa sööd tõesti päevläbi saia kuhu.
POle ime et sul seedimine läbi on ja pekk kõhu peal.
Toit peab olema vaheldusrikas. Ja kui on soov dieeti pidada siis on targem pöörduda asjatundja poole kes aitab koostada vastava “kava”.
august 8, 2005 at 12:55 p.l. #57629eintsius
MemberVali ülevalt Artiklid -> Toitumine ja sealt leiad vastused kõigile küsimustele.Kui jääb sealt saadavast infost väheks, siis mine http://www.bodybuilding.com.
august 8, 2005 at 2:28 p.l. #57634karlos
Memberok..ma sain nyyd suht palju targemaks…aga põhi asjadele ma ikka pihta ei saanud
..mis treeninguid täpsemalt teha…jõusaali ma ka minna ei taha see venelasi täis
rauda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ..juurvilju vms vict tuleb syya rohkem ja vedelamaid toite nagu supidjne?
august 8, 2005 at 2:57 p.l. #57635ROtter
MemberNt.
H O M M I K U S Ö Ö G I D
Pudruga
100 g nisukliidega 3 min kaerahelbeid
125 g ehk väike tops jogurtit 2% (nt Gefilus), maitse – vaba valik!
3 munavalget
1 peotäis rosinad/pähklid
1 spl mett
3 viilu näkileiba
3 viilu juustu 5% (nt JUKU)
3 viilu kana- või kalkunifileesinki (nt Tallegg fileesink)
1 tass kohvi (ka kofeiiniga) või teed
Kaerahelbed keeta veega 3min. Kõike võib iseenesest mõista süüa eraldi, kuid väga hästi sobib ka nii: keedetud kuumadele kaerahelvestele segada juurde toored munavalged, mesi ja rosina/pähklisegu ning veidi aja pärast, kui on söömiseks piisavalt jahtunud, valada peale jogurt.
Näkileibadele panna juustu ja singiviilud ning süüa nagu võileiba ikka süüakse (võid ei pane!) ja kui tundub, et on kuiv/ei lähe alla, siis peale tomati või kurgilõike.
Kohvi või tee sisse võib samuti lisada mett (mitte suhkrut!) ja see juua kõige lõpuks. Kui pole harjumust toitu nn kuivalt süüa, tuleb alguses varuda sellega harjumiseks tavapärasest veidi rohkem aega. Meile vajalikud (eriti lihaste taastumiseks) toitained imenduvad kiiremini, kui me oma nn mao sisu ei lahjenda.
august 8, 2005 at 6:19 p.l. #57643karlos
Memberaga kuidas piimaga on…tavaliselt ma joon oma 2l limpsi päevas ära…
aga kui m a piima jooksin siis oleks palju parem?
august 8, 2005 at 7:24 p.l. #57645Makaveli
Memberaga kuidas piimaga on…tavaliselt ma joon oma 2l limpsi päevas ära…aga kui m a piima jooksin siis oleks palju parem?
No loogiline , et oleks palju parem. 2l limpsi on umb 200g suhkrut .. 800kcal süsivesikutest.
august 8, 2005 at 7:50 p.l. #57646MEE
Membervett, vett ja veelkord vett!
august 9, 2005 at 6:22 e.l. #57647veinikaarija
Memberjõusaali ma ka minna ei taha see venelasi täisKus kohas sa elad et jõusaalid on venelasi täis, kui sa elad suuremas linnas siis on seal kindlasti mitu jõusaali ja kohe KINDLASTI ei ole need kõik venelasi täis.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 9, 2005 at 8:02 e.l. #57657MEE
Membermis asja sa neid venelasi nii väga kardada… ega sa sinna suhtlema lähe vaid trenni tegema.
august 9, 2005 at 8:05 e.l. #57658Raivo Piiber
Memberja need venelased seal ainult seda ootavadki, et tuleks mõni eestlane, kellele saaks kolakat anda ja ennast välja elada.naljamehed, mis vahet on treeningsaalis rahvusel?meil on ka paar musta tonti (pakistanlane ja iraanlane – vist), kuid ega´s nendel meie pärast küll midagi tegemata ei jää, vehivad viigipükstes ja triiksärgis trenni teha mis kole!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 9, 2005 at 8:15 e.l. #57661eintsius
MemberLimps unusta ära. Arvuta välja päevane kalorite vajadus ja toitu vastavlt. Ära pärast kella 17:00 enam midagi söö paar nädalat ja sa näed tulemust. Lihtne käepärane link http://www.sloleht.ee/index.aspx?id=154892 . Kui teed sporti ka siis pead natuke teisiti toituma, aga põhiidee jääb samaks.
august 9, 2005 at 8:40 e.l. #57662Raivo Piiber
Memberto eintsius – kui teed sporti, siis pead ka peale kella 17st sööma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> päris näljatundega magama minna ei tohiks!august 9, 2005 at 9:07 e.l. #57665PulseR
MemberSee venelaste probleem on küll naeruväärne ……
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.