Skip to main content

Jogurt

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Autor
    Postitused
    Rainer B
    Member

kas jogurt on liht- või liitsüsivesik?

muc
    Member

Jogurt sisaldab lihtsüsivesikuid. Kerge moodus kindlaks teha, kui kahtled- Kui on magus, on alati tegemist lihtsüsivesikutega.

michel
    Member

Keegi võiks loetleda liitsüsivesikuid ja toiduained, milles neid on. Sama küsimus ka lihtsüsivesikute kohta. Kas vahe on imendumise kiiruses või millesgi muus?

Rainer B
    Member

Jogurt sisaldab lihtsüsivesikuid. Kerge moodus kindlaks teha, kui kahtled- Kui on magus, on alati tegemist lihtsüsivesikutega.

seda arvasin ise ka aga siiski süüakse seda õhtuti aga siis vist juba maitsestamata jogurt?

Siin artiklis, kus öeldakse,et biojogurt-söök nagu toidulisand,öeldakse,et seda ei ole hea pärast /enne trenni süüa.Keegi teab miks?Jõusaalis näen et päris paljudel jogurt trenni lõpus…

kame
    Moderator

ise olen ka jogurtit peale jõusaali peale trenni võtnud kuid see pole parim valik sest seal aeglase imenduvusega valgud – kaseiin on enamik !

üldiselt on ta kerge seedida ja tema bakterjaalne koostis on inimorganismile head!

ROtter
    Member

Organism omastab jogurtit paremini kui piima,temas on rohkem C ja B2 vitamiini.

Mina olen jogurtit eelistanud ikka hommikupoole tarbida, arvestades seda, et süsivesikuid on temas ikka suht palju, võrreldes valkudega.

Peale trenni jääb jogurt minumeelest ka just seetõttu puudulikuks. Kohe peale trenni olen eelistanud 100% mahlasid nende kiirema imendumise tõttu. Koju jõudes läheb menüüsse aga kanafilee;)

Kui valida jogurti ja piima vahel, siis jogurt on kindlasti organismisõbralikum ja ei ärrita magu nii palju kui piim.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.