Skip to main content

põlv

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Mingi aeg tagasi tahtsin hakata jooksmas käima. Alustasin ühe 2,8 km-se ringiga. Järgmine kord tegin 2 ringi, koormus tundus olevat paras, pulss 150-160 ringis ja aega läks u. pool tundi. Paari päeva pärast hakkas parema jala põlv valu tegema. Siis jätsin (jäi) 3 päeva vahele, täna proovisin jooksma minna, üle 1 km ei suutnud põlve tõttu joosta. Mis võib põhjuseks olla ja kas see valu on mööduv?

olen 17 a ja kaalun 67

mandariin
    Member

Ma soovitaks küll arsti juurde pöörduda igaks juhuks. Parem karta kui kahetseda. Aga nt Fastum gel on hea asi:)

pumper
    Member

Arsti juurde on kõige mõistlikum pöörduda. Perearsti poole või spordiarsti poole.

Põlv ei ole nii lihtne sõlm, et seal saab olla ainult üks probleem. Tavaliselt küll probleem liigese ja selle kõhredega, aga no minul on näiteks hoopis põlvega põhiprobleemiks olnud kõõluse ja patella vaheline kinnitus.

Ainus õigete soovituste andja saab sellise terviseprobleemi korral olla arst.

erxs11
    Member

Ise võin kogemuse põhjal öelda, et need fastum ja muud geelid võivad küll lühiajaliselt valu leevendada aga pikemas perspektiivis on ikkagi soovitatav pöörduda arsti juurde ja põhjus välja uurida

dahlia
    Member

Kui arsti juurest siiski abi ei leia siis soovitan kondiväänajat. Ise käisin kaa mööda arste kuni lõpuks viidi mind kondiväänaja juurde ja seal sai selgeks et mul kipuvad puusad paigast liikuma ja seega saab üks põlv rohkem koormust, sellest ka põlvevalu mis peale kondikat läind oli. Alguses aitas veidi kaa Deep Relief

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.