Skip to main content

Tahaks tippu trügida

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » Tahaks tippu trügida

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Autor
    Postitused
    RDK
    Member

Vanus 14

Sugu: Mees

Pikkus 180cm

Kaal 60kg

Ei tea mis veel pakkuda….olen terve elu tegelenud sprodiga , tahaks õppida kulturismi/fitnessi.Sooviks midagi saavutada aga pole õrna aimugi kuidas.Ise tean mis raskustega jõusaalis treenin ja olen teadlik oma tasemest.Kas on mingied soovitusi? Mis vanuselt saab võtta (ja kuidas) osa võistlustest.Kust peaksin alustama ? Kõiksugused soovitused on teretulnud.

Razard
    Member
    RDK
    Member

Olen seda juba eelnevalt lugenud….tänud ikkagi!

netz
    Member

Mina soovin edu!

Kahju, et ise seda 14-aastaselt ei avastanud..

Tahaks ka midagi 5 aasta pärast saavutada.

joey
    Member

palka endale personaaltreener

ROtter
    Member

Selleks pead palju trenni tegema ja väga palju lugema vastavat erialast kirjandust.

kame
    Moderator

selles vanuses on kõige jubedam asi ületreening tunnetamatta enda suutlikust taastuda ja treenida!

ise tegin sama vea 4 a tagasi ja selg sai terveks alles 2 aasta eest nii et iga seerja peal ei mõtle kas selg ära ei hakka murduma!

soov kasvada on vahel nii suur et naiivse mõttega treenid üle ja teed endale halba!

alusta n. algajate kavaga mis siingi üleval on ja proovi enda keha ja lihaskonda tunnetada – see ongi kasvu võti , mida aga paljud ei mõista!

netz
    Member

Kulturismis ei tee loll inimene mitte kunagi midagi ära.

See on väga täpne teadus ning kus parimate tulemuste saavutamiseks tuleb tõesti see kogu ala viimseni selgeks teha.

Valesti ei tohi peaaegu midagi teha.

Tippu tahad jõuda, siis pead sa meist rohkem lugema ja uurima.

Alustuseks hakka lihaskondade paiknemist õppima. Mis kuskil on, mis trenni millegile teha jne.

Ma ise alguses lasin üle poole aasta suvaliselt kangi jne, rapsisin lohakalt.

Lihtsalt pärast on lihtsam.

Ott Kiivikas
    Member

Sügisest on plaanis jälle tulevikukulturistide rühmi laiendada, anname sellest ka amazoni lehel teada, teeme ülevaatuse ja katsed, siis komplekteerime rühmad. Nii Reval kui Planet Spordis.

DarkMan16
    Member

Millest katsed siis koosnesid ?

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.