Skip to main content

mida peaksin kasutama?

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kiivikaselt » mida peaksin kasutama?

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    R1Ho
    Member

ma tegel jõutõstmisega juba 2 aastat

ja ma kaalun 60 kg ma käin võistlustel ja ei taha eriti kehakaalu juurde võtta, millist pulbrit ma võix võtta mis ei anna kehakaalu juurde aga jõudu annab

scorpion666
    Member

Mingil määral annavad kõik kaalu juurde, kuid ise soovitaksin protein no 1, sest see on hea liigestetoit ja sealt saab a valguvajadused kätte, mille tõttu taastud sa kiiremini

ROtter
    Member

ma tegel jõutõstmisega juba 2 aastat

ja ma kaalun 60 kg ma käin võistlustel ja ei taha eriti kehakaalu juurde võtta, millist pulbrit ma võix võtta mis ei anna kehakaalu juurde aga jõudu annab

Sellist pulbrit ei ole olemas,mis ilma korralikku trennita jõudu annaks.

R.Tamm
    Member

Pulbrid, mis jõudu annavad, tõstavad ka kaalu.Nii on vähemasti legaalsete ainetega.

GunFighter
    Member

See peab ju olema psühhotroopne aine, kuna meie keha kasutab keskmiselt 10-15% oma jõust. Vaata mis kasutavad Ameerika eriüksused ja proovi ise!

Ott Kiivikas
    Member

no kui kreatiini tarbida mõistlikus koguses ehk 3 – 5 gr. päevas, sinna juurde L – Glutamini ja mingit valgulisa ehk No1 siis peaks tulemus olema hea ilma selleta et kehakaal oluliselt muutuks, kõik oleneb suuresti sellest kuidas on su enrgiabalanss ehk kulutuse ja tagasiöödava energia hulk, kui see on taskaalus, siis kaal püsib.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.