Skip to main content

mida tellida??

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » mida tellida??

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
  • Autor
    Postitused
    launcher
    Member

ma tahaks midagi tellida midagi odavamat mis aitaks mul areneda jousaalis noh lihast kasvatada voi midagi mis kiirendaks rasva põlemist??? aidake

launcher
    Member

midagi mida saab siit weebi pest tellida

Raivo Piiber
    Member

Uuri natuke siinseid foorumeid ja tee endale kõigepealt toitumise ja treeningu põhitõed selgeks, ok?!

ROtter
    Member

Telli Kiivikaselt toitumis- ja treeningkava.

launcher
    Member

ma olen 15 ja mul pole raha nii pallu et kavasid tellida. aga kui kellegil on arvutis moni kava voi menüü siis voiks mulle ju meilile saata. voi muga msn raakida martkraaner@hotmail.com mail kui msn

kame
    Moderator

tänapäeval on nii et midagi tasuta ei saagi – nii kurb kui see ka ei ole!

tahad areneda siis on sul vaja õiget toitumist ja treeningut – on kasutu panustada sellele et peale trenni jood valgu joogi ära ja kohe kasvad – keha vajab palju rohkemat ja selleks ongi vaja endale kava!

võid ka konsulteerida mõnes suuremas saalis treeneriga ja olen kindel et sind aidatakse!

edu igatahes!

launcher
    Member

ma hakkasin praegu kodus 12kg hantliga kohulihaseid tegema on sest kasu ka we??+

MEE
    Member

kõik mis puudutab liikumist toob mingil määral kasu – iseasi kas see aga kõige optimaalsem on. 12kg kõhulihaseid teha – ma ei näe sellel mõtet, vähemalt mitte algaja puhul

launcher
    Member

aga mis teha mul pole vaiksemat raskust kuklasse votta . kas ilma raskusetta treenib paremini voi on koige parem nii et 1 nadal raskusega 2 nadal kiiruse piale

joey
    Member

kuluta oma raha toidu peale, kui tahad kasvada.

launcher
    Member

mul pole enam eriti kasvu vaja ma olen 196cm kaalun 99kg tahaks rasva kaotada ja lihast piale kasvatada ei taha mingi pik peenike piits olla. kulutaks toidu piale kyll kui keeegi itleks mull kust mida ja milleks voi millegi mis aitaks rasva põlemist voi millegi mis lihast aitab kasvatada midagi odavamat

MEE
    Member

no see kisub juba ilaks. Kõik need vastused saad sa foorumi postitusi lugedes. Infot on tohutult – niiet anna minna ja loe.

launcher
    Member

kas Chitosan tasub tellida?? mai saanud aru kas see ei lase uuutel rasvadel tekkida voi see kaotab keha kkalu ka =?

R.Tamm
    Member

Ole nüüd täitsa mees ja otsusta, mida tahad:kas rasvast lahti saada või lihast kasvatada.Mõlemat korraga ei saa.Ja uuri foorumis kirjutatut ning artikleid. Ka raamatukogust võid erialast lugemist küsida.

UFC
    Member

Mine jõusaali trenni treeni juurde tema seletab sul asja lahti…

su jutt on väga segane!ja siinses forumis on paljud vastused olemas mida sa küsida!

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.