Tere!
Mina jõudsin sinna alles laupäeval, aga parem hilja kui mittekunagi! Lahe üritus ja lahe hotell oli! Kahju, et algusest peale seal ei saanud olla. Tegijatest olid seal Ott, Arnold, Marek M, Argo Ader, Merike Madar, isegi Taavi Koovit oli platsis. Ka Marko Terasmaa ja tulevikukulturistid olid seal käinud.
Kahju, et ei olnud kaamerat kaasas, kui Ader hullu konna laulu peale pöördesse läks.
See oli superüritus, tõeline puhkus ja sport käsikäes. Seltskond oli hea, nalja sai nii et pisarad võttis silmanurgast välja. Eks õige pea paneme ka galerii ja jutu välja. Kahju on sellest, et kutsutud inimestest tulid kohale ca pooled, aga nad ei tea millest ilma jäid. Külalistest oli kohal eelmise aasta WABBA liiga absoluutne maaimameister ja maailmamängudel minu ees lõpetanud Vitai Aleksandrov. Tore et EKFL on tõusuteel ja võimaldab sportlastele ja aktiivile sedalaadi üritusi. Tänud kõigile kes kohalviibisid toreda seltskonna eest.
hehee, ma käisin niisama võsul, ja oi näe keda ma ka isegi seal kohtasin:D
einoh, väiksed mehed te igatahes pole:)
nägin isegi trenni pealt:D
ma vahetaks laual oleva gini mõne tervislikuma joogi vastu!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
küsiks ainult et kas seal osalesid vaid klubide liikmed või olid seal ka harrastajad?
igatahes edu ja ootan galeriid!