kysimus? Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » kysimus? This topic has 4 replies, 4 voices, and was last updated 20 years, 6 months tagasi by dewer. Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total) Autor Postitused juuli 22, 2005 at 2:22 p.l. #5016 j6ujunnMember tahaksin teada et kas neljast korrast nädalast piisab kui treeningkava selline: *esmaspääval rind ja selg +kõht *teisipääval triiceps,biiceps ja õlg+kõht kolmapääv puhkus *neljapääv rind ja selg +kõht *reede triiceps,biiceps ja õlg+kõht kasutan muide protein no.1..sellest peaks algajale ju piisama ette tänades:) juuli 22, 2005 at 3:33 p.l. #57001 eintsiusMember Ära jaga alguses kava 2ks. Mina soovitaks 3 korda nädalas: E,K,R. Üldiselt taastuvad lihased 24-72h jooksul. Edukaks treeninguks on intensiivsus ja puhkus tähtsamad kui treeningkordade arv. juuli 22, 2005 at 3:34 p.l. #57002 susimMember ma ei saa aru mix peaxid enamus aint panema rohku rinna ja biitsepsile,jalad jaavad siis vapsee makaronix ju??? tee ikke; esimene paev; olad triitseps teine paev;jalg ja saar kolas paev puhka neljas paev; rind ja biitseps viies paev; selg ja koht ja puhka jalle kax paeva. juuli 24, 2005 at 11:02 e.l. #57037 OKilkMember ma ei saa aru mix peaxid enamus aint panema rohku rinna ja biitsepsile,jalad jaavad siis vapsee makaronix ju??? tee ikke; esimene paev; olad triitseps teine paev;jalg ja saar kolas paev puhka neljas paev; rind ja biitseps viies paev; selg ja koht ja puhka jalle kax paeva. Susimiga nõus Tüüpiline on suur rind ja suur käsi ja vsjo ” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eks kõike ikke tuleks teha ” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> juuli 24, 2005 at 2:08 p.l. #57045 dewerMember kõhtu võiksid ikke 2 korda nädalas teha Autor Postitused Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total) You must be logged in to reply to this topic. Logi sisse Kasutajanimi: Parool: Keep me signed in Logi sisse