Küsimus
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » Küsimus
- This topic has 6 replies, 6 voices, and was last updated 20 years, 6 months tagasi by
Titaan.
-
AutorPostitused
-
juuli 20, 2005 at 7:04 e.l. #5008
raints
MemberTervist Suvitajad,
Mul nimelt selline asi, et olen teinud trenni 6 kuud korralikult. Kang arenes päris hästi. 2 kuud tagasi jõudsin juba 7x teha 90 kiloga ja nii 2-3 seeriat. Aga nüüd 2 kuud pole midagi edasi läinud. Ilmselt peaks panema rohkem rõhku seljale või triipsepsile, need ilmselt on seotud rinnalt surumisega.
NB: üle pole treeninud olen teinud rinda 2x nädalas.
Äkki keegi teab soovitada, et kuidas edasi natuke areneda, kuna siit foorumist asjaliku vastust ei leidnud.
Kena suve jätku kõigile!
juuli 20, 2005 at 7:29 e.l. #56949ROtter
MemberSee on tavaline,et esialgu kasvavad tulemused päris kiirelt ja edaspidi kasv aeglustub ja jääb mõneks ajaks paigale.
juuli 20, 2005 at 7:59 e.l. #56933eintsius
MemberProovi 3x nädalas teha. Sedasi annab teha küll ilma ületreenimata. Mina olen rakendanud erinevatel arenguseisaku kordadel harjutusi:
-kaldpinnal surumine kangiga
-istudes hantlitega surumine koos kaldpinnal hantlitega surumisega (eesmised õlalihased arenevad jõhkralt)
-vahelduseks tasub proovida korra või kaks triitsepsitele ja surumisele pikki seeriaid 1…2×30…50(ära tee neid kätekõverduste kujul)
-kitsa, keskmise ja laia haardega surumise koos ühes trennis ntx kõiki 2seeriat
-arenda triitsepseid eraldi – st tee 3 erinevat harjutust neile
juuli 30, 2005 at 8:17 p.l. #57310RDK
MemberProovi ka muid harjutusi rinnale…ntx Lendamine kaldpinnal.Võib ka horisontaalpinnal , soovitaks seda.Muidugi proovi ka rohkem kui 2x nädalas , 3x vähemalt.Muide see ongi nii et algul arened kiiresit ja pärast aeglaselt….mul endal sama jama
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edu treenimisel!
juuli 30, 2005 at 8:32 p.l. #57314netz
MemberOsta kreatiini ja lase proteiiniga koos.
Vahepeal muidugi võib puhkust ka rinnale teha.
Puhkus on alati hea.
juuli 30, 2005 at 8:55 p.l. #57317Tuul
Memberma teen ühe korra nädalas korralikult ja väheseks küll ei jää
juuli 30, 2005 at 9:36 p.l. #57318Titaan
MemberMul oli ka muutsin kava !!!
lamades läksin kaldpingi peale siis hakkas asi mõne ajapärsat jälle liikuma:)
AutorPostitusedViewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)- You must be logged in to reply to this topic.