Skip to main content

Treeningkava

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Tere

Vajaks natuke abi.. Mul selg on natuke õrn koht ja ei taha talle liiga teha jõusaalis. Katkist selga ju enam korda ei tee. Seega mind huvitaks alternatiivsed harjutused, mis selga ei koorma. Olen 17 ja kõhna kehaehitusega. Jõusaalis käinud pea aasta. Baasiks võtaks Kiivikase edasijõudnute neljaosalise kava.

Ei kannata siis raskusi õlgadel ja pullover jääb ka ära. Seega on raske jalgu treenida.

Oskab keegi aidata harjutuste osas jalgadele ja millega võiks asendada pulloveri?

ROtter
    Member

Jalgadele tee Hack`i kükke.

ROtter
    Member

Tegelikult sa peaksid hakkama just seljalihaseid treenima,et selg tugevaks saaks.

õlalihas
    Member

selja sirutajat peaksid tegema ja suht palju kohe

kame
    Moderator

konsulteerida spordiarstiga et kui kõvasti võid selga treenida ja sellele vastavalt pead tegutsema sest selg ei tohi jääda teistest lihasgruppidest nii jõu kui suuruse poolest kehvemaks muidu võid pärast mõne teise asjaga selja vigaseks teha !

kava lase koostada selleks vastavalt koolitatud treeneril – kõik võivad siin kirjutada mis neile sobib aga see ei pruugi olla sulle see õige !

edu!

eintsius
    Member

Jalgu võid teha julgelt jalapressiga raskustega, mida suudad suruda 15-20korda. Mina treenin jalgu nii: jala sirutamine 3×10-12, jala sirutamine ühe jalaga 3×10-12, jalgade kõverdamine 3×8-10.

Pulloverit võid teha, mul endal on selg 2st kohast ära tõmmatud – ei anna absoluutselt pulloveriga tunda.

Pulloveri asendamine teise harjutusega sõltub sellest, mida sa pulloverit tehes treenida soovid: rinnalihased – asenda rööbastel surumisega. Rinnakorvi maht – ujumine

Autor
    Postitused
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.