Skip to main content

kas on vahet

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    Anonüümne
    Guest

Kas on ka vahet, kui palju veega segan omale proteiinikokteili?Kas imendub paremini, kui kokteil on paksem või vedelam?

kame
    Moderator

ma arvan et ei ole asi maitses vaid lahustuvuses!

OKilk
    Member

Ma arvan ka et toimes vahet ei ole, kuna kehasse jõuab ikka sama kogus valku.

Vahe on kindlasti maitses ja ajas.

joey
    Member

Kas on ka vahet, kui palju veega segan omale proteiinikokteili?Kas imendub paremini, kui kokteil on paksem või vedelam?

kuna vesi aitab toitainetel imenduda (süsiv) ja trenni tehes kaotab inimene ka natuke vett, siis teoreetiliselt oleks parem teha rohkema veega kokteil. aga kuna trenni ajal juuakse niikuinii vett, siis ma arvan, et erilist vahet ei ole palju sa sinna kokteili vett paned.

kame
    Moderator

kuna vesi aitab toitainetel imenduda (süsiv) ja trenni tehes kaotab inimene ka natuke vett, siis teoreetiliselt oleks parem teha rohkema veega kokteil. aga kuna trenni ajal juuakse niikuinii vett, siis ma arvan, et erilist vahet ei ole palju sa sinna kokteili vett paned.

vee süsivesikute sisaldus on ju suur 0 ?!

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.