kõht ja rinnad
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » kõht ja rinnad
- This topic has 4 replies, 4 voices, and was last updated 20 years, 6 months tagasi by
Anonüümne.
-
AutorPostitused
-
juuli 15, 2005 at 9:49 p.l. #4983
Anonüümne
GuestNonii
Tere!
Oli sis üks ilus päev kui jätsin suitsetamise maha ja hakkasin tahtest-tahtmata sööma.
Varem sai nagu 4-5 aastat trenni kaa tehtud ja lihas on seal all olemas aga rasv on peal.Rinnad on kaa imelikult paksud ja nibud on paksud.
Kuidas ma alustax treeningut et seda kõike ilusti maha treenida?
palun aidake!
juuli 16, 2005 at 7:23 e.l. #56848valat
MemberSoovitav olex kõigepealt jälgida mida sa sööd päeva jooxul, ja sellest omad järeldused teha!
Seejärel võix midagi toitumisplaani taolist kokku panna. Kui ise sellega hakkama ei saa, siis võix mõne targema inimese käest abi küsida.
Muidugi ka trenni teha: käia jõusaalis ja teha aeroobset, ja muutused hakkavad juhtuma…
aga vähe paremaid tulemusi näha kõhu ja rinna piirkonnas, peax suhteliselt pikalt sellega tegelema, sest rasv on nagu magasiin. Sinna kuhu ta esimesena tekib, sealt kaob viimasena.
Ise oli mul sama häda, aga nüüd kui olen aasta ja 2 nädalat aktiivselt trenni teinud ja hoolikalt toitunud olen kaotanud pea 30 kg
august 9, 2005 at 6:33 p.l. #57692vinndiisel
MemberKäi jooksmas 5-10 km korraga ja vähemalt 3X nädalas. Mina sain kaalu nii 77-78kg pealt 73-74kg peale kahe kuuga. Ma käisin ja käin veel 5x nädalas jooksmas ca. 7km. Lisaks 5x nädalas jõusaalis, mis andis tegelikult massi juurde. Ideaalkaaluni(eriti välimuseni) on ma arvan veel umbes 5kg.
PS! käi jooksmas kellegi sellisega kes sinust muidu kiiremini jookseb ja vaat siis on vahva tema jaoks surmatempos joostes surmajärgseid kogemusi saada.
august 9, 2005 at 8:46 p.l. #57701MEE
MemberIse oli mul sama häda, aga nüüd kui olen aasta ja 2 nädalat aktiivselt trenni teinud ja hoolikalt toitunud olen kaotanud pea 30 kg
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>no nii ebatervislikku dieeti küll kellelegi ei soovitaks.30kg kahe nädalaga on tervise tapmine…
august 10, 2005 at 7:48 e.l. #57719Anonüümne
GuestIse oli mul sama häda, aga nüüd kui olen aasta ja 2 nädalat aktiivselt trenni teinud ja hoolikalt toitunud olen kaotanud pea 30 kg
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>no nii ebatervislikku dieeti küll kellelegi ei soovitaks.30kg kahe nädalaga on tervise tapmine…
aasta ja 2 nädalat
AutorPostitusedViewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)- You must be logged in to reply to this topic.