Skip to main content

Vanus

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Autor
    Postitused
    sft
    Member

Tekkis selline küsimus, et mis vanuselt võib hakata jõusaaliga tegutsema?

Olen 15a. vana (kohe 16), kas jõusaal on mingil moel arengule või mõnele muule asjale kahjulik vms`?

Otsingust kahjuks ei leidnud selle teema kohta eriti palju inffi.

MEE
    Member

Aeg on siis kui tunned et tahaks. Vaevalt halvasti mõjub kui raskustega üle ei pinguta.

See on jälle üks kulturismi ja muu tõstespordiga seotud loll müüt, et trenn paneb noortel kasvu kinni jne. Sellel pole tõepõhja all ja pigem trenn soodustab nooruki kasvu. Rääkimata lihaste, üldise vormi, teotahte, rühi jm heast arengust. Kulturismiga võib tegeleda vanuses 6-60

joey
    Member

üksinda rassides võid endale liiga teha. parem oleks treener endale hankida, siis pole sul midagi vaja karta.

sft
    Member

Okei, näen et mingeid probleeme ei ole sellega

dopingukytt
    Member

On tõestatud, et noorelt raskustega kükke tehes läheb paar-kolm senti kasvus maha, kuigi jamh individuaalne värk tegelt.

Ask4more
    Member

Alustasin kui olin 12 aastane.Praegu 27 a. Kogu eluks kolmnurkne keha olemas;-), loomulikult on siiani vaikselt trenni edasi tehtud . Mingit halba pole küll teinud . Ajumusklit ei tohi ainult unarusse jätta;-) . 15-16 täitsa õige aeg alustamiseks

Makaveli
    Member

Alustasin ka varakult , 13 aastaselt. Pikkust on selle 3 aasta jooksul tulnud juurde ligi 20cm , nii et seda kasvu jama pole küll mõtet karta.

kame
    Moderator

osadel pidid mingid kasvuliigesed mis noortel on seetõttu vähem kasvama ja ise ma ka just pikkade kätega ei hiilga – siiski midagi karta ei ole peale vigastuste ja ületreeningu !

edu!

õlalihas
    Member

ma alustasin 15a ja pole midagi juhtunud.

Titaan
    Member

Hmmm mis siis juhtub kui kasvus kinni jääd siis kasvad laiusesse

Autor
    Postitused
Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.