Skip to main content

jooksmine, kas igapäev võib?

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » jooksmine, kas igapäev võib?

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Autor
    Postitused
    lauri61
    Member

Kas teeb kuidagi kahju, kui joosta iga päev 10 km? Või peaks jätma päeva puhkuseks? Kuidas tulemused sellest sõltuvad? Eesmärk rasvu põletada.

lauri61
    Member

Tegelt asi selline, et olen paar kuud vahelduva eduga jooksun mindi 7km, kaks või kolm korda nädalas. Tulemusi aga pole näha. Nüüd olen 4 päeva järjest jooksnud 10km, kas jätkan samas vaimus, või pean vahepeal puhkuse tegema.

GunFighter
    Member

Mees, siin on kulturistid ja jõutõstjad, mitte staierid ja maratonijooksjad

lauri61
    Member

Foorumi kategooria on ju kulturism ja FITNESS

ROtter
    Member

Puhata ikka tuleb 1-2 päeva nädalas.

Rasvade põletamiseks peab pulsisagedus olema 120 – 140,soovitavalt 120,joosta tuleks 30 – 45 min,max 1 tund.

pacman
    Member

Jäta endale vähemalt üks päev puhkuseks.Iga päev pole mõtet! Tulemuseni peaksid jõudma, kui treenid 70-85% maksimaalsest südamelöögisagedusest 30-45 minutit ja 5-6 korda nädalas.

Sohne
    Member

Kui kõrgel pulsisagedusel tuleks töötada kui on eesmärk võhma parendada? Umbes maksimaalse läheduses?

ROtter
    Member

Kestusjooksu arendav toime algab 60 – 90 min ja võib maratonijooksjate puhul ulatuda 2- 3 tunnini,südame löögisagedusega 120 – 150 lööki minutis.

lauri61
    Member

Pulsi ma ei mõõda, aga jooksen sellises tempos, et mõnus on endal. Keskmiselt 75 min jooksen. Kas sellest ei ole siis rohkem kasu kui 45 min jooksust?

ROtter
    Member

Pulsi lugemine on siiski väga tähtis.Kui sa jooksed madalama pulsi sagedusega ,siis kulutatakse energia saamiseks rohkem rasvu ja vähem süsivesikuid.Kui pulss on kõrgem,siis kulutatakse rohkem süsivesikuid(sest energiat on vaja organismile kiiresti saada) ja vähem rasvu.Pikemaajalisel jooksmisel on kulutatud üldkaloraa? suurem,kuid sa sööd selle tagasi.

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.