Tere kõigile.
Selline mure, et olen üritanud arvutada oma BAV-d…Aga nii palju, kui on kohti, kus seda arvutada saab, nii palju on ka erinevaid tulemusi..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …Äkki saaks siis keegi aidata täpsemalt…
Kaalun 76 kg ja olen 1.70 cm pikk…Naine, istuv töö..trenni üritan teha mingi 3-4 korda nädalas (vesiaeroobika, jooks ca 20 minutit ja saalihokit ka), suhteliselt pekine
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja ülekaaluline ka natuke
Söön kaalujälgijate punktide järgi, kuid kaal väheneb väga vaevaliselt. Eesmärk: kaalu alandada. Nüüd mõtlesin, et proovin kaloritega….
Tean, et pean sööma vähem kui kulutan ja et hakkaks alla minema siis mingi 300-500 kcal peaksin tarbima vähem oma päevasest kaloraazist…Ja nüüd tahaksingi siis teada, kui suur see päevane kaloraa? oleks, millest vähem ma peaksin sööma…Et kui võtan aluseks Amazoni kalkulaatori oma, mis annab mulle 1573 kcal ja sellest mingi 300 maha võtan..kas seda liiga väheks ei jää ja keha säästureziimile ei lähe?
Suured tänud kõigile vastajatele…
Seniks päikest…..
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>