Skip to main content

süda,maks ja neerud

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » süda,maks ja neerud

Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • Autor
    Postitused
    maza
    Member

Ei leidnud otsingust oma vastust küsimusele,et mis konkreekselt kahjustab südant maksa ja neere?

Makaveli
    Member

Põhilise negatiivse laksu annab neerudele proteiini ületarbimine ja steroidid. Südamele teeb liiga kui näiteks 10 päeva jutti saalis käia ja mitte endale puhkust anda.

maza
    Member

aga mis maksale kahjulik on?

joey
    Member

alkohol

ROtter
    Member

Maksakahjustused on tüüpilised suu kaudu võetavate anaboolsete steroidide kõrvalnähud.

erxs11
    Member

Minu teismeline poeg tahab saada kulturistiks ja ta on alustanud suure proteiini sisaldusega dieeti. Kas see võib olla ta tervisele kahjulik?

Flex

Ei. Las su poeg jätkab treeninguid ja tarbigu piisavalt proteiini. Proteiini kahjulikust mõjust tervetele inimestele on suuresti liialdatud. Ma alati vaidlen nendega, kes püüavad tõestada, et proteiin kahjustab neere. Kõrge proteiiniga dieet pole kahjulik, isegi noortele mitte.

Aastakümneid on arvukad uuringud jälginud kulturiste, kes on olnud pikaaegsel proteiini dieedil. Tulemus: kõik märgid näitasid, et neerude töö oli muutumatu, ilma ühegi kahjustuseta.

Korduvad uuringud paljudes riikides üle maailma on püüdnud tõestada, et suured kogused proteiini kahjustavad neere. Hoopis vastupidi on tõsi.

Kui su poeg tahab saada kulturistiks, siis vajab ta proteiini, et kasvatada lihast. Ta peaks sööma vähemalt ühe grammi päevas keha naela kohta (kasvavale noorele soovitan vähemalt 150g päevas).

Fakt on see, et su poeg peab jälgima kulturisti dieeti. Paljud noored söövad kohutavalt ja muret peaks tundma tema sõprade üle, kes võib-olla söövad lihtsalt rämpstoitu.

-Milos Sarcev-

ROtter
    Member

See suur kogus valku jääb ju soovitatud koguse piiresse 2-2,4 g kehakaalu kilogrammi kohta,muideks.

ROtter
    Member

Soovitatav keskmine valgunorm USA-s on 50-60 g päevas.Seega 150 g ületab selle 3 korda.Nii et see on nende mõistes suur kogus.

refixeq
    Member

Ronnie Coleman vms jäi üldse ühest neerust ilma tänu steroididele so vaadake ette !

Makaveli
    Member

Ronnie Coleman vms jäi üldse ühest neerust ilma tänu steroididele so vaadake ette !

wtf? Esimest korda kuulen.

joey
    Member

lugesin, et keskeas väheliikuv mees vajab päevas valku 50-70g. mõtle, see on peaaegu kulturistil üks toidukord ja seda 5-6korda päevas.

lisaks väga tark tekst on aadressil: http://www.hot.ee/mmikker/abiks__dieedijar…IA%20SOOVITUSED

seal ka valgukogused erinevatel inimestel ära toodud.

Christi
    Member

Olen suht algaja veel, kuid esimene võistlus kevadel sai tehtud ja võin öelda, et mingi tagajärg siiski sel valgurikkal dieedil oli- lasin teha vereproovi, kus mingid maksa näitajad olid kõrged ja see ei ole just südamele hea- seda ütles mulle spordiarst kui koormustesti käisin tegemas. Peale võistlusi on kõht pidevalt lahti ja see pidi tähendama, et teatud ained ei imendu ja see omakorda pidi maksa kahjustama. Nii sain mina aru. Kuid kui mõni oskab paremini seletada, siis hea oleks kuulda nõu, kuidas kõht normaalselt korda saada. Dieedi ajal kinni, peale seda lahti!?

ROtter
    Member

Olen suht algaja veel, kuid esimene võistlus kevadel sai tehtud ja võin öelda, et mingi tagajärg siiski sel valgurikkal dieedil oli- lasin teha vereproovi, kus mingid maksa näitajad olid kõrged ja see ei ole just südamele hea- seda ütles mulle spordiarst kui koormustesti käisin tegemas. Peale võistlusi on kõht pidevalt lahti ja see pidi tähendama, et teatud ained ei imendu ja see omakorda pidi maksa kahjustama. Nii sain mina aru. Kuid kui mõni oskab paremini seletada, siis hea oleks kuulda nõu, kuidas kõht normaalselt korda saada. Dieedi ajal kinni, peale seda lahti!?

Maks vastutab meie organismis aga mürkainete hävitamise, antikehade ja verevalkude sünteesi, seedehormoonide sünteesi ja suhkru omastamise eest. Maksa funktsiooni häirumise korral kannatab kogu organism. Seedetrakti seeninfektsiooni tunnuseks on rohked kõhugaasid, kõhu lahtisus vahutava väljaheitega, toitainete imendumishäired, valge katt keelel ja ebaselge põhjusega palavikud ning naha sügelemine. Seedetrakti pärmiseen ei ole nakkav ja tema põhjustatud kaebusi saab vähendada suhkrut ja tärklist sisaldavate toiduainete ( kartul, macaroni- ja valge jahu tooted) tarbimise piiramisega.

Christi
    Member

Autor
    Postitused
Viewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.