butterfly abs xD !
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » butterfly abs xD !
- This topic has 5 replies, 4 voices, and was last updated 20 years, 7 months tagasi by
refixeq.
-
AutorPostitused
-
juuni 19, 2005 at 11:09 p.l. #4875
refixeq
Membertahaks teada kas keegi on säärast vigurit kasutanud oma kõhu peal.
tean seda et mul üx tuttav ostis endale selle ja 5 nädalaga ei olnud mingeid tulemusi näha kuigi ta toitus nii nagu õpetuses kirjas oli ja kasutas seda nii nagu vaja kuid ei midagi kaalust sai alla vaid naeruväärse 1 kilo.
kui kellegil on veel sellise laheda vidina kohta midagi teada siis öelge kuna mõtlesin ise kah osta kuid kui see ei mõju, siis mix?
juuni 20, 2005 at 4:36 e.l. #55964kame
Moderatorkui ainult kõhupeal kasutada siis ju ei saagi väga palju võtta – läheb ära kõhu rasv!
allavõtmiseks on aeroobset trenni teha ja ma soovitaks saali ka minna!
pole mõttet endasse ikka voolu ühendada!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>pane otsingusse aeroobne ja vaata ka toitumise teemasid!
juuni 20, 2005 at 8:28 e.l. #55967MEE
Membernalja teed v @ ära läheb ainult kõhurasv. See aparaat ei põleta rasva, vaid peaks treenima lihast. Ja see kui sa teed kas selga või kõhtu või jalgu või tagumenti see ei tähenda, et sellest piirkonnast rasv läheb. Rasv läheb piirkonniti, tee sa mis tahes kehaosa. Muidu võiks me kõik ju teha kõhulihaseid ja lihased oleks välja joonistatud mis sest et selja peal ujub ja kintsul pole jooni nähagi.
Niiet see väide on küll LAME!
juuni 20, 2005 at 9:31 p.l. #56004Razard
MemberVana hea abs

Soovitan lugeda.
Eriti M.M. vastus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 24, 2005 at 3:03 p.l. #56081refixeq
Membernalja teed v @ ära läheb ainult kõhurasv. See aparaat ei põleta rasva, vaid peaks treenima lihast. Ja see kui sa teed kas selga või kõhtu või jalgu või tagumenti see ei tähenda, et sellest piirkonnast rasv läheb. Rasv läheb piirkonniti, tee sa mis tahes kehaosa. Muidu võiks me kõik ju teha kõhulihaseid ja lihased oleks välja joonistatud mis sest et selja peal ujub ja kintsul pole jooni nähagi.Niiet see väide on küll LAME!

” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kes seda üldse ütles , et kui treenid ühte kohta et siis just sealt läheb rasv ???ma tahtsin teada äkki teate mingeid nippe vms kuidas seda kasutada või et kuidas sa seda kasutasid vms. ja kui siis kui on mingeid probleeme selle aparaadiga ?
juuni 24, 2005 at 3:08 p.l. #56082refixeq
MemberVana hea abs
Soovitan lugeda.
Eriti M.M. vastus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>yah sedasi need lood on ma arvan
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja ma arvan et mu tuttav sai kah selle 1 kilo tänu korralikule toitumisele alla xD
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ütleme siis nii et ma seda ostma külle ei hakka parem teen kõhu lihaseid manuaalselt ja käin jooksmas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>tähh sull ei leidnud ise seda teemat ülesse
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitusedViewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)- You must be logged in to reply to this topic.