Skip to main content

Whey lemon super + kreatiin monoh.

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Whey lemon super + kreatiin monoh.

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • Autor
    Postitused
    bacardi
    Member

küsiks siis et kui tõhus oleks süüa neid asju koos pikaajaliselt nagu:P

ja kui head võivad tulemused olla

bacardi
    Member

nuh mis toimub, kas keegi ei tea või ei viitsi keegi vastata

erxs11
    Member

Kreatiini ikka kuuridena, mitte pikaajaliselt. Ja Whey kohta ei osak midagi tarka öelda. Pole ise tarbinud.

bacardi
    Member

seda ma jah tean et kuuridena, aga ma mõtlen nagu et mitu kuuri seda kreatiini ja siis valku kogu aeg, et kuidas siis mõjub

erxs11
    Member

Valku pead sa koguaeg sööma nii või naa, kui tahad tulemusi saada. Ei ole nii, et sööd 3 kuud valku korralikult ja siis 1 aega lased niisama igast toitu sisse.

Ott Kiivikas
    Member

No mingitest kilodest nii kehakaalus kui jõunäitajates on raske rääkida kuna tulemus ei sõltu teadupärast ainult toidulisanditest ja on siiski palju sõltuv geneetilistest eeldustest. Kuid kindlasti on antud kombinatsioon piisavalt hea, et tagada kvaliteetse lihasmassi tekke ja jõu arengu.

bacardi
    Member

oki tänud oti vastuse eest

kame
    Moderator

ja miks erxsi ei täna siis?

ta nagu tõi välja toitumise tähtsuse mis lihasmassi kasvatamise seisukohast ja see on tähtsam kui see shake peale trenni!

bacardi
    Member

sest erxi jutt on vana asi juba, ja tahtsingi just seda teada kas nende kahe kombinatsioon on piisavalt hea, niiet selle vastuse ka sain;)

aga eks ma tänan teid kõiki siis

nurmsalu
    Member

Kreatiini võib küll võtta pikaajaliselt kuid siis väiksestes kogustes ehk siis 5g.

mardus
    Member

Mina pistan kreatiini shake sisse, 5-6 nädalat ja siis 2-4 nädalat pausi…

Viewing 11 posts - 1 through 11 (of 11 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.