Skip to main content

kas mul on normaalsed tulemused?

Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Jõumehed » kas mul on normaalsed tulemused?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 23 total)
  • Autor
    Postitused
    R1Ho
    Member

mina olen 16 aastane

ma kükin 140kg

surun 90kg

tõmban 170kg

ma kaalun ise 60kg

bacardi
    Member

surumine on nagu lahja,muidu päris asjalik;)

R1Ho
    Member

täna ongi trenni päev ja mul on ka surumine kavas

surumine ongi mo nõrgim külg

Asko
    Member

Ma pole ise mingi teadja,aga mina utlen kull et head tulemused, aga ma ei oska eriti muidugi eesti noorte parimatega vorrelda.

norman22
    Member

võiks ka lisada pika trenni tulemus see on kui see on mõne kuuga saavutatud siis on üli kõva kui mõne aastaga siis keskmised tulemused,see ikka ju ütleb kõige rohkem kaua oled trenni teind,mitte see kui vana oled,või palju kaalud.

n2k
    Member

kas ma sain õieti aru, et surumise all mõeldakse rinnalt surumist?

Kui nii, siis mu aju ei suuda kuidagi leppida, et minust 40 kilo kergem vend surub must 6 kilo rohkem rinnalt, kusjuures selle 84 ma punnisin ikka täiega.

scorpion666
    Member

Kui nii, siis mu aju ei suuda kuidagi leppida, et minust 40 kilo kergem vend surub must 6 kilo rohkem rinnalt, kusjuures selle 84 ma punnisin ikka täiega.

Palju sa siis ise kaalud ? Sul on head tulemused R1ho…Kusjuures ongi nii et kõik lihaskonnad ei saagi olla nn tugevaimad.Nt endast käest tean, et keha ülaosa on tugevam ja alaosa nõrgem.Kükind olen 100 kg kunagi ammu ning rinnalt lükkan 120kg…Paljud räägivad, et ma ebanormaalne, et alaosa peaks ikka tugevam olema jne….ise olen samuti 16, kuid kaalun 73 kg

Zad
    Member

Trenni pead veel tegema, n2k!

R1Ho, sinu tulemused on minu silmis küll head.

R1Ho
    Member

aitäh kui tee nii arvate

KONDIPUKETT
    Member

mina arvan et 60 kilo juures ei saa midagi rohkem tahtagi-võibolla tehnika abil saab parandada- muidu ikka väga kõva arvestades et meest ennast pole tglt nagu ollagi (kaalu mõttes)

netz
    Member

Minu jaoks on kükk 140 väga hea tulemus, ise jõuan vaevalt 110ga.

Jõutõmme on kah igati timmis ja rind pole ka tegelt paha.. Ikkagi kaalud ju 60kg.

Kaua Sa treeninud oled? 400 tuleb ikka kokku. Hea tulemus.

kame
    Moderator

tõesti naljavennad kes ütlevad et midagi neist tulemustest on nõrgad!

need on 16 aastase kohta vägagi head näitajad eriti sellise kehakaalu juures!

mõelge palju surub keskmine eesti mees ja siis mõelge kas see on hea 16 a kuti kohta! küsimus muidugi natuke imeliku võitu ! treeni endale mitte teistele

ja edu!

R1Ho
    Member

ma olen teinud trenni umbes 2 aastat või vähem

Kui 16a. surub 90 kilo pole seda üldse vähe, eriti selle kaalu juures.

Minu arust väga proportsionaalselt areneb.

Raul1
    Member

ma arvan, et nii noorelt ja nii vähe kaaludes, on need väga head tulemused.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 23 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.