Skip to main content

Aeroobse töö pulss

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Autor
    Postitused
    Jones
    Member

Olen veidi segaduses.

Ühe teooria järgi on parim pulss rasva põletamiseks 170 miinus vanus. Olen 35, minu puhul siis 135 lööki minutis.

Teine ütleb, et 220 miinus vanus ja sellest 65% on õige. Minu puhul on see 120,25 lööki minutis.

No on ju vahe? Või olen äkki asjast kuidagi valesti aru saanud?

Fred Antson
    Member

220-vanus korda 65-75% oleks see vahemik,millest Sa teadsid alumist piiri.Kui nüüd selle järgi arvutada,siis saame südame löögisageduse vahemikuks 120-139 l/min.Nagu näed,langeb selle piiridesse ka hõlpsama valemi järgi arvutatud aeroobse pulsi väärtus 135 l/min.

Fred Antson
    Member

NB!Rasvad põlevad igasuguse pulsiväärtuse juures,lihtsalt nende põlemise vahekord süsivesikute suhtes on vastavalt intensiivsusele kas suurem või väiksem.

Mers
    Member

Ma siis järeldan, et mida madalam pulss, seda kiiremini rasva põletan?

ROtter
    Member

Alla 120 on juba vähem effektiivne.

Jones
    Member

Tänud ülioperatiivse vastuse eest! Juba täna saab jupp maad targemana trenni minna.

püss
    Member

saad optimaalset tempot niimoodi reguleerida, et vaatad kas saad normaalselt ilma hingeldamiseta joosta.

Jones
    Member

Ei usu hästi sellesse viimasena pakutud meetodisse. Pealegi, velol pulsilugeja olemas, järelikult kasutan seda.

püss
    Member

Ei usu hästi sellesse viimasena pakutud meetodisse. Pealegi, velol pulsilugeja olemas, järelikult kasutan seda.

sellega on nii, et see on kõige lihtsam varjant nii enam vähem orienteerumiseks kui muud varjanti ei ole.

ise kasutan polari pulsomeetrit, pärast annab kulutatud kalorite arvu ja pulsid ning graafikud arvutis

pacman
    Member

sellega on nii, et see on kõige lihtsam varjant nii enam vähem orienteerumiseks kui muud varjanti ei ole.

ise kasutan polari pulsomeetrit, pärast annab kulutatud kalorite arvu ja pulsid ning graafikud arvutis

Ja palju selline lõbu sulle maksma läks?See polari pulsimeeter;)?

Trend
    Member

läheb nii palju kui läheb

mis su asi on pacu ja ma tean neid asju paremini

nii et käi nahhui

Trend
    Member

kurat võtaks

o111
    Member

Ja palju selline lõbu sulle maksma läks?See polari pulsimeeter;)?

vaata sinna –>Sporter ja vali endale sobiv

Autor
    Postitused
Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.