kükkimine (probleem) noorele isikule?
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » kükkimine (probleem) noorele isikule?
- This topic has 11 replies, 7 voices, and was last updated 20 years, 7 months tagasi by
refixeq.
-
AutorPostitused
-
juuni 18, 2005 at 10:53 e.l. #4816
refixeq
Memberselline värk on siis , et tahaks ilgelt kükkida suuremate raskustega aga näe selg ei luba! asi on siis nii et kui loobin selga 60 kg siis pole midagi aga nii kui panen 70 kg siis lööb selline valu ala selgroose ja ei suuda tõsta?
natsa nõme on 60 kgiga seeriaid kah teha kuna asi lihtsalt läheb aina kergemaks ja kergemaks ??
palun aidake ja andke head nõu
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 18, 2005 at 3:22 p.l. #55898plokk
MemberJa ka omal oli tõsine probleem just alaseljaga. Kuna mul on proportsioongi selline, et küllalt pikk selg ja lühikesed jalad. Korra mõned aastad tagasi vigastasin just alaselga väärasendis suure rasgusega ja ilma soojenduseta. Aga kangitrenni teen ikkagi. ok annan siis omalt poolt nõu kui sul on samasugune probleem. Eeskätt pole mõtet toppida isegi 60 kg kangile. Väga tõhusati saad teha ka väiksema raskusega kükke. Pane selline raskus, millega tunned ennast kindlalt, mis ei tee valu. Liigutused soorita rahuliku temboga. Nii kükkiminek kui tõus tee ühtlase aeglase tempoga. Raskustel pole üldse mingit tähtsust vähemalt minu jaoks. Ega sa ei tee ju trenni teiste jaoks, et ennast näitama pead ,proovi ikka enesetunde järgi. Ise ma käin just oma selja probleemide pärast veel ühe kondiväänaja juures, kes võtab kõik umbe jäänud lülid läbi ja pluss massaa?. Muidugi soovitan teha ka KORRALIKKE venitusi nii treeningu alguses , harjutuste keskel kui ka trenni lõpus. Ja kui kükke ei saa üldse teha, tee näiteks jalapressi, hakk-kükki või muid harjutusi, mis ei tee su alaseljale valu. Aga peamine asi, et oleksid ikka ettevaatlik. Kui tunned valu, jätta see-kus-teine ja pöördu ikka arsti poole. Nii et jõudu ja pea meeles, et raskustel pole üldse tähtsust – tähtis on, et keskendud lihastööle, s.t. tõsta raskusi lihastega, mitte ära kurna liigeseid!!!!
juuni 18, 2005 at 3:59 p.l. #55906joey
Memberproovi esimen seeria teha pisise raskusega, siis järjest suuremaks ja suuremaks, et selga soojaks saaks tasapisi. katsetada võid ka kangi hoida õlgadel, kui turjal ei luba. kasuta vööd ja tee enne trenni korralikult sooja seljale, piisab täiesti pisisest sõrgist enne trenni ja peale seda venitused-värgid.
kuid jah, kui seljavalu ikka ja ikka tunda annab, siis mine arsti juurest nõu küsima.
juuni 19, 2005 at 11:07 e.l. #55938refixeq
Member
ok tnx proovin siis kergematega
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ! Aa aga kuidas ma selga venitan ? lihtsalt kummardades ja varbaid puudutades või on mingeid muid moodusi?
juuni 19, 2005 at 11:24 e.l. #55939ROtter
MemberPead hakkama ka alaseljalihaseid tugevdama ja kükke tegema tõstevööga.
juuni 19, 2005 at 2:43 p.l. #55942refixeq
Memberäkki soovitad miskit harjutust?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 19, 2005 at 3:18 p.l. #55944ROtter
Memberäkki soovitad miskit harjutust?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jõutõmme,kerepöörded kang õlgadel,kere tõsted.
juuni 19, 2005 at 4:38 p.l. #55946TANK
Memberkui on midagi tõsisemat tasub arsti või veel parem kiropraktiku poole pöörduda…
ja nagu vanamees ütles jõutõmme ja alaselja lihased tugevaks…
ps. kontrolli tehnikat – see peab olema laitmatu muidu teed asja hullemaks ja võid…. (ma parem ei räägi edasi)
juuni 19, 2005 at 5:14 p.l. #55947kame
Moderatorenne arst sest kiropraktik tahab paljudel juhtudel ka röndkeni pilte!
juuni 19, 2005 at 5:48 p.l. #55948refixeq
MemberOH seda kll
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> arsti juures käidud juba ammu kuid tema ütles et ma olen külma saanud? kuig´i jah eelmine talv saingi ja tekkis radikuliidi sarnane värk et lihtsalt jääb kangeks ja lööb krampi . pean siis uuesti minema ja pilti kah tegema . kui tohib teada siis kust ma kiropraktiku leian?juuni 20, 2005 at 8:28 e.l. #55968juuni 20, 2005 at 9:44 p.l. #56006refixeq
MemberSuured Tänud ! käin siis pildid ja värki
AutorPostitusedViewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)- You must be logged in to reply to this topic.