Skip to main content

Küsiksin.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • Autor
    Postitused
    veinikaarija
    Member

Ma nüüd ei tea kas ma olen õieti kuulnud, aga mulle on räägitud et paljud noored ei ole sõjaväkke saanud kuna olevat liiga kõhnad ja haleda füüsilise vormiga.

Mis te arvate kas selline info vastab tõele?!

Tsaar
    Member

ei vasta! Neid ei võeta sellepärast, et nad “poogivad” endale mingi haiguse külge! Kuigi see on tõsi, et on füüsiline vorm on sitt enamusel noortest!

Et siis füüsiline vorm olla kui tahes sitt saan ikka sõjaväkke?

tsikoloog
    Member

olen ise suht kaua sõjaväes teeninud ja võin kinnitada,et enamus noori kes sõjaväkke tulevad ei suuda ka 20 kätekõverdust teha…kurb

tsikoloog
    Member

ikka võetakse, filosoofia umbes selline,et füüsist saab alati tugevamaks treenida

Makaveli
    Member

Ise küll sõjaväkke ei viitsi minna , on siis seda jama veel vaja?

olen ise suht kaua sõjaväes teeninud ja võin kinnitada,et enamus noori kes sõjaväkke tulevad ei suuda ka 20 kätekõverdust teha…kurb
    tsikoloog
    Member

oleneb kus üksuses teenid ja palju ise viitsid sporti teha…ega igal pool erilist võimalust vast pole ka. mõni istub pool aega hospidalis ja läheb sama targalt tagasi,minu rühmas ajateenistuse lõpus jõudis mingi 70% füüsilise testi kätekõverdused max. peale see tähendab 82 korda kahe minuti jooksul.

PulseR
    Member

Niipalju kui ma olen kuulnud, siis see sõjavägi on üks suur huinaa..

Ainut magavad ja looderdavad seal…

Üks sõber mul, sportlik, võimsa kehaehitusega..nagu lihastes ja puha läks sõjaväkke.. Tuli tagasi.. Lihased kadund ja suur kõht ees…. :S

Mõttetu. Tehku see asi vabatahtlikuks!

phonkypapa
    Member

Niipalju kui ma olen kuulnud, siis see sõjavägi on üks suur huinaa..

Ainut magavad ja looderdavad seal…

Üks sõber mul, sportlik, võimsa kehaehitusega..nagu lihastes ja puha läks sõjaväkke.. Tuli tagasi.. Lihased kadund ja suur kõht ees…. :S

Mõttetu. Tehku see asi vabatahtlikuks!

Ära hädalda. Kui käinud ei ole, hoia mokk maas. See, millise vormiga sa sealt tagasi tuled, on ikka inimese enda teha. Tapal teenides võin öelda, et kui tahtmist oli, sai iga päev sportida, eriti nädalavahetustel (v.a. laagrid ja muu selline). See, et tullakse tagasi halvema vormiga kui minnes ning süüdistatakse sõjaväge, on jaburdus ning näitab lihtsalt inimese laisksust.

-Jaanus-
    Member

Füüsilist vormi ei saa keegi hinnata sõjaväekomissariaadis, kuid seda kas sa oled liiga kõhna saavad küll. Mul paar tuttavat said ajapikendust, et kasvaksid veel veidi. Samas üks tuttav, keda ma ise ka pidasin liiga peenikeseks ja kes ei olnud ka eriti heas füüsilises vormis pidi minema sõjaväkke. Neil on seal vast oma koefitsiendid (arvatavsti mingi pikkuse ja kehakaalu suhe), mille järgi nad vaatavad, kas sa oled liiga kõhn/nõrk ajateenistuse jaoks.

hawker
    Member

Mul tuli sõjaväes aastaga 6 kilo juurde

kentaur
    Member

Narva-Jõesuus teenides peaks ütlema sai korraliku mahvi, õhtuti polnud enam tahtmist midagi teha, sest kett oli tihti maas!

*06.00 äratus ja jooks 4km.

*kätekõverdused lugemise peale.

*üleshüpped.

*venitusharjutused.

*köiest üles ronimine.

*Lisaks päeval takistusriba ehk “Tivoli”.

*Igal laupäeval kompanii jooks u. 8km täis varustuses!

Tagant järgi ei nimetaks vähemalt seda kohta küll lopeks, kuigi olen kuulnud et mõnes väeosas käib tõesti üks suur kubetamine!

olge kõvad.

kentaur
    Member

kätekõverduste kohapealt veel niipalju et nii mõnetki mehed uhkeldavad sõjaväes sellega et teevad mingi 150 pumpa jne. kui palud näidata siis mees ei tee üldse korralikultki! kui rinna korralikult maha laseb teeb healjuhul 15-20 kõverdust!!!

amilo
    Member

Tõsi Kentaur, olen ise ka selliseid näinud – kätekõverduste tegemise tehnika on selline, et naera või ribadeks.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.