Skip to main content

kiire ainevahetus

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » kiire ainevahetus

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    p2rt
    Member

olen 2a trenni teinud ja ostsin nüüd 2 kuud tagasi endale massi tõstmiseks järgnevaid asju:

vadakuvalk

kaseiinivalk

aeglane süsivesik

kiire süsivesik

aminohappekontsentraat

+ võtan kõik aeg ka multivitamiine tervise mõttes

Enamasti võtsin nii neid: trenni päeval üks kaseiiniga massilisaja enne trenni, vadakuvalguga massilisaja peale trenni + aminohapped ja õhtul enne magamaminekut lihtsalt kaseiinivalk. nii võtsin peaaegu 2 kuud ja sõin ning treenisin ka korralikult.

Vabadel päevadel võtsin ainult õhtul enamasti, vahel ühe ka päeval kui süüa ei jõudnud.

aga kaalusin enne 79 ja nüüd 80. Olen söönud 2-3kg valku ära ja ei midagi. Kas peaks kuidagi teisiti võtma või ootama et saan vanemaks ja küll ka ainevahetus hakkab aeglustuma(hetkel olen 20)

igaljuhul enam seda kolmandat sheiki ei võta päevas – tundub raiskamisena

ROtter
    Member

Kui sa tahad kehakaalus juurde saada ,pead sööma rohkem kaloreid kui kulutad.Koosta endale toitumiskava.Üleliigne valk viiakse nagunii organismist välja,andes ainult neerudele liigse koormuse.

jarmo
    Member

kui sul oleks ülejäänud toitumine korras olnud oleks sa palju rohkem juurde võtnud. mitu toidukorda sul päevas oli ja kas said iga kord piisavalt valku süsiv. ja rasvu?

p2rt
    Member

2 osa süsivesikuid ja 1 osa valku

Bozz
    Member

ma tarbisin trenni ajal süsivesikuid ja sõin ka ikka päevas vähemalt 2 praadi ning kuuga tuli 9 kg juurde! massi pidigi lisama süsivesikute tarbimine trenni ajal.

ROtter
    Member

2 osa süsivesikuid ja 1 osa valku

Proovi nii:1:2:4,vastavalt valgud:rasvad:süsivesikud.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.