Tüütan jälle küsimusega Vend Vähk
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Vend Vähilt » Tüütan jälle küsimusega Vend Vähk
- This topic has 4 replies, 4 voices, and was last updated 20 years, 3 months tagasi by
vend vähk.
-
AutorPostitused
-
oktoober 29, 2005 at 5:00 p.l. #4745
killu88
MemberTänan vastamast Vend Vähk et leidsite aega vastata oma kaaslastega aga kas ma peaks hakkama muidu nendelt piltidelt poseerimist õppima mis amazonis üleval??
oktoober 30, 2005 at 8:51 e.l. #61234vend vähk
ModeratorTere killu88!
Üks asi on õppida poseerimist piltide pealt, aga teine teema on näha selle kohta videosid või veel parem läbida spetsiaalse poseerimise koolituse. Samahästi võiksime ju noori sportlaseid piltide näitamisega ujuma õpetada, teadmata, kas õpilane üldse vette julgeb minna. Kui on võimalik, siis võta videokaamera kaasa ja tule 13-dal Salmesse neid võistluseid vaatama. Hiljem on sul kodus seda videot vaadates piisavalt aega analüüsimiseks, kuidas ühte või teist poosi täpselt sisse võetakse ning saad juba iseseisvalt hakata harjutama. Kui kaamerat ei ole võimalik kaasa võtta ja ise ka sinna ei saa tulla, siis peale võistluseid palud siin huvilistelt abi ja keegi ikka saab sulle selle võistluse kohta mõne koopia saata!
EDU!
oktoober 30, 2005 at 9:36 e.l. #61044joey
Memberehk on abi: http://www.bodybuilding.com/fun/mark9.htm
oktoober 30, 2005 at 10:43 e.l. #61204muc
MemberKui on võimalik, siis võta videokaamera kaasa ja tule 13-dal Salmesse neid võistluseid vaatama. Hiljem on sul kodus seda videot vaadates piisavalt aega analüüsimiseks, kuidas ühte või teist poosi täpselt sisse võetakse ning saad juba iseseisvalt hakata harjutama. Kui kaamerat ei ole võimalik kaasa võtta ja ise ka sinna ei saa tulla, siis peale võistluseid palud siin huvilistelt abi ja keegi ikka saab sulle selle võistluse kohta mõne koopia saata!Veebipoes väljas pole, kuid Robocopis on kohapeal alles veel mõned EMV 2004 videokassetid. Sealt annaks ka üht-teist õppida. Hind oli 150.- Kui huvi soetada, siis anna teada. Saan ehk aidata.
oktoober 30, 2005 at 11:36 e.l. #61209killu88
MemberTere killu88!Üks asi on õppida poseerimist piltide pealt, aga teine teema on näha selle kohta videosid või veel parem läbida spetsiaalse poseerimise koolituse. Samahästi võiksime ju noori sportlaseid piltide näitamisega ujuma õpetada, teadmata, kas õpilane üldse vette julgeb minna. Kui on võimalik, siis võta videokaamera kaasa ja tule 13-dal Salmesse neid võistluseid vaatama. Hiljem on sul kodus seda videot vaadates piisavalt aega analüüsimiseks, kuidas ühte või teist poosi täpselt sisse võetakse ning saad juba iseseisvalt hakata harjutama. Kui kaamerat ei ole võimalik kaasa võtta ja ise ka sinna ei saa tulla, siis peale võistluseid palud siin huvilistelt abi ja keegi ikka saab sulle selle võistluse kohta mõne koopia saata!
EDU!
Tänan vastamast Vend Vähk ja teised.Eks ma üritan kohale tulla Võrust Tallinna 13-nendaks aga kui ma tõesti tulla ei saa eks ma kondsulteerin ja küsin siis siit ehk saan siis abi.
AutorPostitusedViewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)- You must be logged in to reply to this topic.