surumine Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Kaido ‘rusikas’ Leesmannilt » surumine This topic has 2 replies, 2 voices, and was last updated 20 years, 8 months tagasi by rusikas. Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total) Autor Postitused mai 30, 2005 at 12:50 p.l. #4744 karlaMember kuidas seda tööriistad-surumine alt võetud kava peaks tegema, kas surumisega alustama ja pärast seda tegema teisi rinna harjutusi, või ei peaks muid rinnaharjutusi üldse tegema? tänud. mai 30, 2005 at 1:02 p.l. #54963 CrashMember Jah, alustad selle surumisega mis sealt tööriistade alt saad ja pärast teed mingid venitavad harjutused. mai 30, 2005 at 1:40 p.l. #54968 rusikasMember Ma sain üle web-i su meili kätte. Seoses kolimisega mul meilid ei tööta veel. Kui sa kirjtud mulle siit sõnumi (koos küsimustega), siis saan selle kava koos teiste harjutustega ja teiste trennipäevadega saata. Autor Postitused Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total) You must be logged in to reply to this topic. Logi sisse Kasutajanimi: Parool: Keep me signed in Logi sisse