Skip to main content

Ragisevad liigesed

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Ragisevad liigesed

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 208 total)
  • Autor
    Postitused
    mardus
    Member

Mis aitaks naksuvate/raksuvate liigeste vastu? Ise olen lugenud ja palju head Arthrostop’ist kuulnud. On kellegil kogemusi ja nõuandeid?

kame
    Moderator

kui see on trennis siis see võib olla ju vähese soojenduse viga – venitused ja kerged raskused enne põhi seerjaid!

Ei aita need tabletid raksumise vastu! Ise söön mitmendat aastat glükosamiini tablette (mul põlved sellised, mis ortopeedi väitel suuri koormusi ei kannata)-põletikku enam liigestesse ei tule, a raksuvad ikka. A mõtlen, et no las nad siis raksuvad kui tahavad, peaasi, et trenni teha lasevad..

erxs11
    Member

Ise ei ole tarbinud, aga sõber võttis Ultrageli ja olevat aidanud.

sub
    Member

Liigeste raksumine võib viidata küll nt põletikule või kaltsiumi puudusele vms, aga enamasti ei tähenda see midagi halba. Glükoosamiin võib aidata ja räägitakse ka, et roheline tee on liigestele hea.

Kui valus ei ole ega midagi eriliselt ränka, siis ma ei muretseks. Tee korralik soojendus enne trenni. Minul näiteks külmalt ka raksuvad vahest, aga pärast soojendust trenni ajal enam mitte. Kükkimisel kasuta põlvesidemeid ohutuse mõttes (mujal võib ka).

mardus
    Member

Liigeste raksumine võib viidata küll nt põletikule või kaltsiumi puudusele vms, aga enamasti ei tähenda see midagi halba. Glükoosamiin võib aidata ja räägitakse ka, et roheline tee on liigestele hea.

Kui valus ei ole ega midagi eriliselt ränka, siis ma ei muretseks. Tee korralik soojendus enne trenni. Minul näiteks külmalt ka raksuvad vahest, aga pärast soojendust trenni ajal enam mitte. Kükkimisel kasuta põlvesidemeid ohutuse mõttes (mujal võib ka).

Ma kükke veel ei tee.. olen liialt vähe käinud saalis selle jaoks..

Selg ei ole ka kõige parem (pidevad närvivalud jne..) arstid käskisid sporti teha ja siis ma nüüd teen :???:”>

compu
    Member

mul selg ei raksu enam venitades pärast seda kui olin 3×5 tundi sõitnud rulliaktega

mardus
    Member

Krt… ma olen nende asjade suhtes kole skeptiline… :???:”>

ma olen 18, ja liigesed raksuvad juba lapsep6lvest saadik. Nii et ei ole saa noor midagi :???:”>

pumper
    Member

Raksumine on karm asi. Mõnel ragisevad kõikvõimalikud kohad ja jubedalt. Ja ega suurt miskit ei aita ka selle vastu. Glükosamiini võib ju süüa. Aga see, mida poes müüakse – seda küll eriti ei soovita. Mul oli väike op hüppeliigese läheduses ja peale seda kirjutas arst veidi tõsisemaid glükosamiini allikaid. Kui poeträna soovitatakse päevas 500 ühikut (mg?), siis arst ütles, et see on koolieelikute doos ja täismehele läks 2000+ päevas 2 kuu jooksul.

Aga kui mõnele maitseb ultrageli ebanormaalne ?elatiinimekk, siis andke aga takka. Natuke on kindlasti parem, kui üldse mitte.

nojah, mul ragisevadki kõikvõimalikud kohad: sõrmed, randmed, küünarnukid, õlad, kael, selgroog, rind, põlved jne

Praegu manustan glykoosamiini, vaatame, kas aitab.

Sphinx
    Member

Need raginad, mis liigeste vahelt tulebvad, on CO2 mullid, mis lõhkevad. Kondiraginat põhimõtteliselt pole. Kui aga suure koormuse all põlved ragisevad, on midagi muud. Mul endal sõrmed ja kael ragisevad :S. Põlved harvemini.

CO2 mullid? mis need liigesed põlevad seal?

superkaak
    Member

CO2 mullid? mis need liigesed põlevad seal?

mis sa arvad, et ainult põlemisest eraldub CO2 vä? :???:”> Naljamees ikka! Igatahes pean Sphinxiga nõustuma

MEE
    Member

no ma tõmban näiteks pea iga hommik rinnakorvi laiali ….. nii mõnus ringutus ja RAKS. Ja siis jälle hea olla :???:”>

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 208 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.