Skip to main content

massi kasvatamine toiduga

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » massi kasvatamine toiduga

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Autor
    Postitused
    ivar
    Member

Asi järgmine, Hakkasin aasta tagasi saalis käima ning treenitud sai korralikult.Sel ajal söömisele rõhku ei pannud(tavatoitumine).Poole aastaga tuli massis juurde nii u. 3kg.Viimased neli kuud olen jätkanud korrapärast treeningut, aga see mis ei arene on mass.Kehakaalu ka veel niipalju ei ole, et iga kilogrammi raske saavutada oleks~ 76 kg.Nüüd olen proovinud asja parandada tõstes toidukordade arvu,aga tundub, et mida rohkem söön seda kiiremaks ainevahetus muutub.Ainevahetus on mul alati üpris kiire olnud.Olen kuulnud,et see võib olla põhjustatud sellest kui organismis on erinevaid aineid piisavalt ja ta lihtsalt ei vaja lisa.Mis teie asjast arvate? Kuidas oleks võimalik massi arendamist jätkata? ette tänades

Vaatleja
    Member

Kui see on inimese bioloogilistest omadustest kinni, siis pole kahjuks midagi teha?

Aga kui sa juba nii kaua käinud oled, siis soovitan kreatiini kuuri koos korraliku toitumisega. Karanteerin massi kasvu kuskil ~5 kg. Jõudu tuleb ka kõvasti juurde. Kuidas ja millega kreatiini võtta on oma asi välja uurida

Ott Kiivikas
    Member

Kuna ainevahetus on sul kiire, järelikult pead siiski tõstma toidu kaloraazi. Mitu toidukorda sul päevas on? Kiire ainevahetuse puhul võime süüa vabamalt, st. ei pea pingsalt jälgima toidu kvaliteeti, et tekkiks ülejääk, millest massi kasvatada.

renku
    Member

Ära anna katteta garantiisid- igale ühele ei möju kreatiin sarnaselt- mul näiteks ei tule mingi nipiga kreatiini kuuriga 5 kilo juurde- isegi 3 mitte, kuigi tarbin öieti ja lisaks glükoosi ja proteiini.

Vaatleja
    Member

Aga kas sa süüd ka mehe moodi? Mul viskas kuskil 7-8 kg juurde. Ma proteiini üldse ei võtnud ja kreatiini koguse kohta sama kogu glükoosi.

Eks on kuskil 4 kilo pekki ka, aga selle ajab enne suve aeroobsega maha.

Seega kuskil 5 kg kvaliteetset lihasmassi peaks jääma.

Anonüümne
    Guest

Tule teeme ühe süsti sulle tagumikku ära ja kui hakkad regulaarselt süstil käima,siis kuuga 10 kg pole üldsegi probleem.

ivar
    Member

Ütleme nii et korralikke toidukordi tuleb ühes päevas 3-4.Lisaks veel igasugust muud näksimist.Mis toidud sisaldavad suuremat kaloraazi? Kust ma võiksin leida toitude rasvasisalduse tabeli?

ivar
    Member

Ütleme nii et korralikke toidukordi tuleb ühes päevas 3-4.Lisaks veel igasugust muud näksimist.Mis toidud sisaldavad suuremat kaloraazi? Kust ma võiksin leida toitude rasvasisalduse tabeli?

renku
    Member

tahaks sult otse nöu saada nii toitumise kui ka treenimise koha pealt- treeningpäevik olemas- PALJU SEE MAKSAB

renku
    Member

tahaks sult otse nöu saada nii toitumise kui ka treenimise koha pealt- treeningpäevik olemas- PALJU SEE MAKSAB

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.