Skip to main content

Lihased nähtavale, kuidas?

Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Lihased nähtavale, kuidas?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • Autor
    Postitused
    Eastsider
    Member

Kaal on mul 75 kilo, ja pikkust on 176 cm. Jõusaalis olen käinud kokku vast aasta, rinnalt surun 90.

Probleem siis selles et lihased on nagu rasva all, veresooni pole õieti nähagi. samuti kõhulihaseid. Käed on ka kuidagi jämedad, ja lihas paistab välja ainult suurel pingutamisel.

Võibolla oskate soovitada miskitt treeningkava, kuid sellist ,kus ei pea otseselt jõusaalis käima, kuna suvel on siin jõusaal kinni. Võibolla siis mingeid harjutusi vms.

miski pilt ka siis :???:”>pilt :S

ROtter
    Member

Nii lihtsalt see ei käi,muidu oleks terve maailm kulturiste täis.Sinu soovide täitumiseks kulub aastaid pühendudes 24/7.

Eastsider
    Member

Ehh, ma ei väidagi et käib lihtsalt.

Ma vaikselt proovin teha mingeid muutusi, vähendada söömisst, ja hakata sööma õigeid asju, samuti üritan jooksmas käia.

Kuid võibolla siiski annaksite soovitusi, kui palju joosta näiteks, kui palju ratast sõita, kui palju lõuga tõmmata ja kätekõverdusi teha jne.

Ega ma ei tahagi saada kulturistiks, tahan lihtsalt et lihased natuke rohkem välja paistaks :???:”>

pökk1
    Member

kui kulturistiks ei taha saada,siis ära yldse treeni :???:”>

prikull
    Member

Irw ega aint sellex ei treenita et kulturistix saada m6ni tahab liccalt hea v2lja n2ha.

Eastsider
    Member

See ongi just nii. Ma ei taha istuda ja vaatata kuidas kõht kasvab, ning

ma üritan ka midagi teha selle vastu.

Võibolla keegi oskaks öelda, kui palju joosta? Kas 3 korda nädalas 6-7 km on piisav?

Mulle meeldib trenni teha, ja ma ei leia et heas füüsilises vormis miskit halba on.

Ja sõpradega on ka väike võislusmoment sees, kes kui palju surub jne.

pacman
    Member

Sa pökk1 oled täitsa imelik vend,ma arvan,et eestis olex paar jõusaali ainult kui su mõtlemisega vendu oleks rohkem..

Aga muidu aitab aeroobne,ise teen kuskil või vähemalt üritan teha 4 korda nädalas ja mitte eriti üle poole tunni..

prikull
    Member

Kui tahad et rasv korralikult kaduma hakkax söö v2hem kui kulutada j6uad.Ja tee 5-6 korda n2dalas aeroobset umbes 40 minutit endal t66tas see ja sain yleliigsest rasvast lahti.Ja kui tulemustega rahul oled juba siis tee mingi 3 korda n2dalas aeroobset v6i kuidas ise soovid.

pökk1
    Member

sa pacman oled ise imelik,niisama ei ole mötet saalis käiia,eesmärgid peavad olema körged,see muidu ajaraiskamine :???:”>

jaan1
    Member

sa pacman oled ise imelik,niisama ei ole mötet saalis käiia,eesmärgid peavad olema körged,see muidu ajaraiskamine :???:”>

su eesmärk on siis ronnie suguseks saada w?

paljud käivad, et lihtsalt vormis olla või kerget õllekat maha lihvimas.

ROtter
    Member

Uuringud on näidanud,et juba kolmekuise teadliku ja järjepideva harjutamisega võib oma kehalist vormi parandada ligi viiendiku võrra.Selleks tuleb aga treenida teatud koormusega ja sagedusega.Optimaalne pulsisagedus vastupidavuse treeningul olgu 170 miinus vanus.Harjutada tuleks kolm korda nädalas,iga kord 30 minutit.

St
    Member

Uuringud on näidanud,et juba kolmekuise teadliku ja järjepideva harjutamisega võib oma kehalist vormi parandada ligi viiendiku võrra.Selleks tuleb aga treenida teatud koormusega ja sagedusega.Optimaalne pulsisagedus vastupidavuse treeningul olgu 170 miinus vanus.Harjutada tuleks kolm korda nädalas,iga kord 30 minutit.

3 kuud – veits ajaraiskamine siis oleks. Kolme kuuga saad juba päris vormi mitte mingi umbmäärane viiendik. Kogemus!

erxs11
    Member

kui kulturistiks ei taha saada,siis ära yldse treeni :???:”>

99% selle foorumi kasutajatest ei tegele kulturismiga, vaid enese vormis hoidmisega.

pacman
    Member

Vöi,et imelik olen jah..

Kuule mees,kust sa tead millised mu eesmärgid on..äkki on mu eesmärk end vormis hoida,mitte kulturistiks saada..

leopold
    Member

Suurei eesmärke omades võib paari kuuga üldse tuju miinusesse minna, kui kohe tulemusi pole, normaalne on ka kui järgid head toitumis,treeningkava, et ennast lihtsalt hästi tunda.. :???:”>

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 18 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.